Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2026

Αφού είναι όλοι στο κόλπο τι περίμενες.

Ένταση λένε επικράτησε στη Βουλή - Νωρίτερα αποχώρησαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά. Η ειδική συνεδρίαση ξεκίνησε με τις θυελλώδεις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, μετά το διαδικαστικό ζήτημα που έθεσε η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ ανάγεται σε θέματα «εθνικής άμυνας» και «εξωτερικής πολιτικής», επομένως δεν μπορεί να εγκριθεί με το δικαίωμα της μειοψηφίας, των 120 θετικών ψήφων.

Η άνοδος του πήχη της απαιτούμενης πλειοψηφίας στους 151 βουλευτές, προκάλεσε τις οξύτατες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που κατήγγειλε την ΝΔ για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», αποχωρώντας από την συνεδρίαση προκειμένου να μην παράσχει νομιμοποίηση στη διαδικασία.

Η Νέα Δημοκρατία έθεσε από την αρχή της συνεδρίασης, ζήτημα εθνικής ασφάλειας δια στόματος του αρχιναζιστή Μάκη Βορίδη που νομίζει ότι βρίσκεται στην καγκελαρία του Χίτλερ.

 Ακολούθησε ψηφοφορία διά εγέρσεως και έτσι, η κυβέρνηση απέφυγε -πρακτικά- την εξεταστική για τις υποκλοπές, αφού χρειάζονται οι ψήφοι 151 βουλευτών αντί των 120 που ζητούσε το ΠΑΣΟΚ για την τελική απόφαση.

Όλοι όμως είναι στο κόλπο της παραπληροφόρησης και της εξαπάτησης των πολιτών διότι εαν δεν ήταν θα παραιτούνταν ομαδικά  από την βουλή με επακόλουθο την πτώση της Φασιστικής κυβέρνησης του Μητσοτάκη. Κάνουν δήθεν αντιπολίτευση για να αποβλακώσουν τους πελάτες τους. Ολα καθορίζονται από το...ταμείο.

Ειδικά αυτός ο μέγας πολιτικός ανήρ ο Ανδρουλάκης που είναι λένε αξιωματική αντιπολίτευση τρομάρα του  πριν χρόνια όταν κατέβηκε η οικογένεια από το χωριό ήταν στο νοίκι, και τώρα δεν ξέρουν τι έχουν. Εαν υπήρχε κράτος πάρα πολλοί σαν και  δαύτους θα ήταν η στην κρεμάλα, η στα ξερονήσια να σπάνε πέτρες.

  

 

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΜΕ 155 ΨΗΦΟΥΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

 

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΦΘΗΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ

ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ!

 

 

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ GOLDEN VISA: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ! ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ 800.000ΕΥΡΩ


 

 

«Με τα λεφτά των άλλων»: Athens Defence Summit – Η «αρπαχτή» του 1,5 εκατ. ευρώ από τα χρήματα των φορολογουμένων

Σουλατσαδόροι, σπεκουλαδόροι και παρακρατικοί κάνουν «πάρτι» με τα λεφτά του Δημοσίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...