Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

"Εκ μέρους της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και εμου προσωπικά εκφράζω την οδύνη για το περιστατικό και ιδίως για το θάνατο του νεαρού παιδιού. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η έρευνα για τις συνθήκες με τις οποίες συνέβη ο θάνατος αυτός ήδη ξεκίνησε, η έρευνα θα οδηγήσει στην ανακάλυψη των αιτίων και των υπαιτίων, θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και το κυριότερο η λήψη των μέτρων εκείνων ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Η αστυνομία έχει ως σκοπό να είναι δίπλα στον πολίτη, οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό το οποίο μάλιστα έχει αυτή την κατάληξη όχι απλώς είναι καταδικαστέο είναι πέρα και έξω από τη λογική της αστυνομίας σύμφωνα με το κράτος δικαίου και σύμφωνα με την αποστολή της".

Κύριε υπουργέ εάν θέλεις να «βοηθήσεις» την κατάσταση το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να παραιτηθείς. Για να πούμε και εμείς μια φορά στην Ελλάδα ότι. Να επιτέλους. Υπάρχει πολιτική ευθιξία. Έστω και εάν «χρειασθεί» να χυθεί το αίμα ενός αθώου παιδιού από κάποιους «υποψήφιους» δολοφόνους, γιατί περί αυτού πρόκειται, αφού τους «βγάζεις» εσύ, ανεκπαίδευτους στο δρόμο. Μην τα «φορτώσεις» πάλι στα «όργανα», διότι εσύ είσαι, ο αποκλειστικός και κύριος υπεύθυνος για την κατάληξη αυτή. Προσπαθώ να κρατήσω την ευγένεια μου και να μην πω πιο σκληρά λόγια που σου «χρειάζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...