Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΕΑΡΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ



Στα Εξάρχεια στη διασταύρωση Μεσολογγίου και Τζαβέλα , απόψε το βράδυ γύρω στις εννέα ένα περιπολικό της Αστυνομίας δέχτηκε επίθεση από ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστων. Κατά την διάρκεια της επίθεσης ένας εκ των αστυνομικών πυροβολώντας χτύπησε θανάσιμα κατά άλλους στο στήθος και κατά άλλους στην κοιλιά, έναν δεκαεξάχρονο διαδηλωτή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον ευαγγελισμό από όπου έγινε γνωστό πριν από λίγο, ότι όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ήταν Ίδη νεκρός. Η σωρός του άτυχου νέου θα μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο για νεκροτομή. Το όνομα του αδικοχαμένου δεκαεξάχρονου είναι Ανδρέας-Αλέξανδρος Γρηγοροπουλος.
Η υπόθεση αυτή μας ξαναφέρνει στην μνήμη έναν άλλο δεκαεξάχρονο τον μαθητή Μιχάλη Καλτεζά (1970 - 17 Νοεμβρίου 1985) Από νεότερες πληροφορίες, στην περιοχή Εξαρχείων τώρα γίνονται σοβαρά επεισόδια. Έχουν πέσει δακρυγόνα, έχουν ακουστεί εκρήξεις, στην εμμ. Μπενάκη και Βαλτετσίου. η Αραχόβης δεν κυκλοφορείτε από το ύψος της Ζωοδόχου Πηγής και κάτω. Τα ΜΑΤ βρίσκονται στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ οι ομάδες κινούνται από την Πλατεία προς τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ. Είναι κυκλωμένη όλη η περιοχή από διμοιρίες των ΜΑΤ σε κατάσταση συναγερμού, προσπαθώντας να προλάβουν και να αποτρέψουν γενικευμένα επεισόδια.
Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να αποδώσουμε ευθύνες αλλά μετά από αυτό το τραγικό γεγονός κάποιος θα πρέπει να παραιτηθεί. θα αναμένουμε και θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί «ακόμα» δεν άρχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...