Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Εκλογο-Μαγειρείο οι «καλοί διαπλεκομενοι»


Ουδέποτε ο τόπος είχε φτάσει σε τέτοιο έσχατο οικονομικο τέλμα, και η κυβέρνηση να «κοιτάζει» ως θεατής. Η αγορά κάθε ημέρα που περνά βουλιάζει και πιο πολύ. Οι πολίτες να αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα με τα λίγα λεφτά που διαθέτουν, με αποτέλεσμα να αγωνίζονται μόνο για το σήμερα ,αφού το αύριο είναι αβέβαιο. Οι τηλε-κουζίνες κοντεύουν να μας τρελάνουν με το ποιος έρχεται ποιος μπορεί να φύγει, θα κατέβει η δεν θα κατέβει ο Ρουσόπουλος θα γίνει η όχι η Ντόρα αρχηγός, τι θα κάνει ο Τατουλης, ο Αβραμόπουλος ο χι και ο ψι, λες και δεν ξέρουμε ότι είναι είναι ένα μάτσο άχρηστοι που καθίσανε στο τραπέζι μας και «πληρώνουμε» το φαγοπότι τους πανάκριβα. Οι κατασκευασμένοι από τα ΜΜΕ «κατάλογοι» που μας δίνουν για να επιλέξουμε δήθεν το καταλληλότερο «μενού» σε διαφορετική περίπτωση, εάν δεν κάνανε τέτοια πλύση εγκεφάλου που να μπαίνουμε να ψηφίζουμε και να βγαίνουμε να βρίζουμε αυτόν που προηγουμένως ψηφήσαμε, δεν θα τους αποδεχόμασταν. Για λύση «σωτηρίας» άλλοι εκλογομάγειροι μας προτείνουν τον Γιωργάκη τον καραμπουζουκλή με όλη την συμμορία με τις διπλές μασέλες της προηγουμένης λεηλασίας των ταμείων του κράτους. Βάζουν για δεύτερο πιάτο και δυο συνασπισμούς έναν της δεξιάς, το μητσοτακικο μόρφωμα ΛΑΟΣ, και ένα της δήθεν αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, και σου λένε διάλεξε και πάρε από το «στημένο» τραπέζι των «αόρατων» μαγειρο-λήσταρχων. Τι να κάνης όταν το μενού είναι προκαθορισμένο; Το υπάρχων «πολιτικό» μενού έχει σαπίσει τόσο πολύ που αν το φας πας για πλύση στομάχου. Έπρεπε κανονικά να το στείλουμε στον κάδο των σκουπιδιών, αλλά όταν σε αφήνουν τόσο πολύ «νηστικό» αναγκάζεσαι να λες, θα το φάω και ότι βγει. Τουλάχιστον ας φροντίσουμε να διαλέξουμε τα καλύτερα «κομμάτια» και όχι το «πιάτο της ημέρας». βγαίνουν οι υψηλοί καλεσμένοι του «πρώτου τραπεζιού πίστα» στα ΜΜΕ για να παίξουν το θέατρο του παραλόγου με νούμερα ,αριθμούς κάνοντας κουβέντες αποβλάκωσης και αποχαύνωσης του κοινού που τους παρακολουθεί άφωνο για να «δικαιολογήσουν» το τραπέζωμα. Έχουμε πλέον, να κάνουμε με πολιτικά σκουπίδια των μιντιακών μαγειρείων, που τους ενδιαφέρει μόνο η μασέλα τους.

Μέχρι και ο χέρι-χέρις ξεμούρισε και θέλει εξουσία και μερίδιο από την πίτα του «φτωχού». Με την πολιτική αρλουμπολογία του κοντεύουμε να φωνάζουμε, ζήτω τα Σκόπια και οι Τούρκοι. Αυτός ξεκίνησε με «ρήξη και ανατροπή» για να καταλήξει να κάνει «ανατροπή της ρήξης» για την «προσταsια» του «πιάτου» της ΝΤΟΡΑΣ. Ο Καραμανλης ήθελε να φέρει άλλο αέρα από τον θειο του, και πλησίασε ως «καλός κομμουνιστής» το ρωσικό «τραπέζι» για να σπάσει τα μούτρα του από τους Αμερικάνους, αφού φρόντισαν να τον «ποτίσουν» μητσοτακικο ρετσινόλαδο. Το ΠΑΣΟΚ σου λέει έφαγα- έφαγα ας αφήσω και κανένα κόκαλο στα αιωνίως πεινασμένα κοροΐδα για εξουσία δεξιούς, να πάρουν στα «δύσκολα χρόνια» τα ταμεία, να φάνε και την σφαλιάρα της λιτότητας, και επανέρχομαι αλλάζοντας «μασέλες» εάν δω «φαγητό» στο τραπέζι. Τα υπόλοιπα «γκαρσόνια; ε? όλο και κάτι τσιμπάνε στην κουζίνα την ώρα που πηγαινοφέρνουν τα πιάτα. Οποίος και να βγει οποίο κόμμα να πάρει την εξουσία ξέρουμε ότι θα είναι διαχειριστής της ελεεινής κατάστασης που δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανόητους σωτήρες που μας λένε ότι τώρα δήθεν έχουν γνώση. ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταία χρόνια στην χώρα μόνο πολιτική δεν παράγεται. αυτό που παράγεται είναι σήψη ρεμούλα διαφθορά από ανίκανα και άχρηστα πολιτικά προϊόντα που δεν κάνουνε ούτε για ανακύκλωση. Αυτή η ελεεινή κατάσταση του ποιος είναι με ποιον, ποιος εργολάβος, μιζαδόρος, η καταχραστής στηρίζει τον τάδε η τον δείνα. (επισήμως πλέον), ποιος έχει βάλει ποιον υπό την «προστασία» του για να του κάνει τις «δουλειές» στην βουλή, ποια πολιτική ορντίναντσα τσακώθηκε με το αφεντικό της που προστατεύει τώρα άλλη. Ποιος έκλεψε τα ποιο πολλά και δεν πιάστηκε λόγω ασυλίας, ποιο λαμογιο έχει την πιο μεγάλη βίλα η κάνει τα πιο τρελά παρτυ, ποιος αρχικλέφτης αγοράζει ότι βρει μπροστά του με «αόρατο» και «αδικαιολογήτως» πολύ χρήμα, η ποιος είναι ο πιο «γλυφτης» στους ξένους «προστάτες», μας έχει εσκεμμένα μπερδέψει. Για το που πήγαν όμως τόσα τρεις του χρηματιστηρίου, σε ποιες τσέπες η θυρίδες βρίσκονται κανείς δεν λέει. ΠΟΙΟΙ ΑΡΧΗΛΗΣΤΑΡΧΟΙ φάγανε τα λεφτά του κοσμάκη κανείς δεν γνωρίζει. Πως να ξέρουν, αφού όλοι μαζί ήταν στο τραπέζι με το φαγοπότι .Πως να ξέρουν αφού οι πιο πολλοί είναι στα pay roll των λήσταρχων. Και έρχονται τώρα να μας πουν τι? Ξαναψηφίστε μας για να σας ξαναληστεψουμε; η τέτοιοι μαλάκες που είσαστε τέτοιοι σας αξίζουν.

Άντε να τελειώνουμε με την υπάρχουσα κατάσταση και τα δεκανίκια της γιατί αρκετά μας ταλαιπώρησαν. Να πάνε στο καλό και να μην ξαναγυρίσουν. Έχει καταντήσει αηδία η υπόθεση. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτή την ακυβερνησία, και την ξεφτίλα της πολιτικής «επιβίωσης» για περαιτέρω «τραπεζώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...