Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ποιος είναι αυτός ο αρχιαπατεώνας ο Νεκτάριος με την Πόρσε;


Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ευκατάστατων πολιτών θυμάτων του Νεκτάριου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει εισπράξει πολλές χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολές για να προμηθεύσει στους πελάτες του με πανάκριβα αυτοκίνητα σε εξευτελιστικές τιμές που έχουν στη κατοχή τους οι τράπεζες και τα εκποιούν σε εμπόρους αυτοκινήτων.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε έμπορος αυτοκινήτων των Βορείων Προαστίων ο Νεκτάριος (ο οποίος κυκλοφορεί με Porsche, φοράει χρυσό ρόλεξ, καπνίζει Cohiba και έχει ακριβά γούστα) ο οποίος μέχρι πρόσφατα δρούσε στην περιοχή κατάφερε και έλαβε δεκάδες προκαταβολές από υποψήφιους αγοραστές κυρίως Ferrari και Porsche με την υπόσχεση πως θα τα αποκτήσουν μετά από ένα μήνα.

Ωστόσο ο μήνας έχει ήδη περάσει και οι εξαπατημένοι πολίτες μη μπορώντας να καταφύγουν στις Αρχές προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εντοπίσουν τον «Νεκτάριο»?

Οι έρευνες απέδωσαν όπως φαίνεται καρπούς και ο επιτήδειος πωλητής κατασχεμένων αυτοκινήτων εντοπίστηκε να «κλείνει» νέες συμφωνίες με ευκατάστατους κυρίους της περιοχής του Κολωνακίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πάντως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι έμποροι που συμμετέχουν στις εκποιήσεις οχημάτων είναι συγκεκριμένοι, περίπου 100 ιδιοκτήτες καταστημάτων εμπορίας, και οι τράπεζες ακόμη δεν έχουν ανοίξει οι δημοπρασίες σε ιδιώτες καταναλωτές. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...