Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009

Η «επικεφαλής» εβραιοκίνητη του ΛΑ.γ.ος


Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Λαος,έχει τοποθετηθεί σε...καίριες θέσεις: έτσι, εκτός από Αντιπρόεδρος (!!!) στην Αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, είναι Αναπληρωτής και σε αυτήν με το Ισραήλ! Με τι ασχολείται όμως η εν λόγω αντιπροσωπεία; "Η αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με το Ισραήλ, η οποία δημιουργήθηκε μετά τις άμεσες εκλογές του 1979, είναι μία από τις αρχαιότερες αντιπροσωπείες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η αντιπροσωπεία αποσκοπεί στη «διατήρηση και ενίσχυση των διεθνών επαφών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», με έμφαση στην «κοινοβουλευτική διάσταση», εν προκειμένω όσον αφορά τις σχέσεις με το ισραηλινό κοινοβούλιο (Κνέσετ).
Η εν λόγω αντιπροσωπεία πραγματοποιεί τακτικές συνεδριάσεις εργασίας, καθώς και ακροάσεις, με σκοπό την προετοιμασία των συναντήσεών της με την ομόλογή της ισραηλινή αντιπροσωπεία, είτε στο Ισραήλ είτε στο Στρασβούργο ή τις Βρυξέλλες. Η 33η συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τον Σεπτέμβριο του 2008. Οι εξελίξεις στην περιοχή ωθούν την αντιπροσωπεία να πραγματοποιεί κοινές συνεδριάσεις με τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές (AFET, DROI, DEVE) ή με άλλες αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, όπως η αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με το Παλαιστινιακό Νομοθετικό Συμβούλιο ή η αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με τις χώρες του Μασρέκ. Μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2009, η νέα αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με το Ισραήλ συγκροτήθηκε σε σώμα τον Σεπτέμβριο (για την κοινοβουλευτική περίοδο 2009-2014). Απαρτίζεται από 22 βουλευτές και πρόεδρός της είναι ο κ. Bastiaan Belder (EFD, NL)."
Για να τα πούμε πιο απλά: κύριος ρόλος της είναι οι διαρκείς συνομιλίες με το Εβραϊκό Κράτος, είτε στο Στρασβούργο είτε στο...Κνεσέτ!!! ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ;ΤΟΣΟ...ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Για να δούμε πώς θα τα μπαλώσουν τώρα οι γνωστοί αυλοκόλακες και υμνογράφοι του Πάπα-Προέδρου, που προεκλογικά τόνιζε ότι η Τζαβέλλα είναι "η πλέον κατάλληλη επιλογή";ΝΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ:ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά για το Ισραήλ...!

To κατάλληλο πρόσωπο του κατάλληλου κόμματος στο κατάλληλο πόστο. Έτσι και αλλιώς εβραιοκίνητο και εβραιοχρηματοδοτούμενο είναι. Το τι λέει ο χοντρός; Αυτά είναι στάχτη στα μάτια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...