Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

Νεώτερα για την ελληνίδα με το ζόρι.. θάλεια ΔραγώναΕπανερχόμαστε σχετικά με τα ανθελληνικά κείμενα της ίδιας της ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας κ. Θάλειας Δραγώνα για τα οποία είχαμε αναφερθεί Αυτή είναι χειρότερη και από την… Ρεπούση Η αντίδραση, πέρα από τα μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης ήρθε άμεσα και από τον Dr Nicolas Kaloy, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εδώ η Επιστολή:
ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009, 12:21

ΠΡΟΣ τον Κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΠΟ: Dr Nicolas Kaloy, Geneva, Switzerland
Κύριε
Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Από Γενεύη Ελβετίας απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς εσάς, τον Πρώτον Έλληνα: Είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή η οποία ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, να είναι Γ.Γ. της Εθνικής Παιδείας και να παρέχει γνώσεις στα παιδιά μας; Είσθε υπεύθυνος να μας απαντήσετε: Εάν δεν είμαστε Έλληνες, τι είμαστε;;; Εσείς και ο κ. Πρωθυπουργός οφείλετε μίαν απάντηση εις την οποίαν θα δώσωμεν ευρεία δημοσιότητα σε όλη την ομογένεια των «ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ». και κυρίως εις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.

Μετά τιμής, Dr Nicolas Kaloy, www.nicolaskaloy.com,
Πρόεδρος,
European League of Geneva

Θάλεια Δραγώνα: "Το ανθελληνικό κυβερνητικό φαινόμενο"

Τι λέει η κυρία αυτή;

"Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες".

"Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν".

Κι' όμως!... Αυτή η "κυρία" έχει αναλάβει την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Μερικά απ´ όσα γράφει στο βιβλίο της "Τι είν´ η Πατρίδα μας;", -(που πολύ αμφιβάλλω βέβαια αν μιλάμε για την ίδια ΠΑΤΡΙΔΑ) η νυν Γενική Γραμματέας του Υπουργείου ...αποδόμησης της παιδείας του ΠΑΣΟΚ, κ. Θάλεια Δραγώνα, τα είδαμε στο κείμενο εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...