Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Πόσο ποιο μαλάκας πολιτικά, μπορεί να γίνει ?



Διαβάστε τι γράφει ο γραφικός αγράμματος στο δελτίο τύπου? Αντί να φωνάξει να φέρουν πίσω τα κλεμμένα, Καλεί τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη να τον κάνει… υπουργό, λέγοντας με τον γνωστό του πλέον τρόπο «να ανοίξει λίγο το παιχνίδι», και ζητά να ξεπουλήσει στους αρχικλεφταράδες που έχουν συσσωρεύσει το χρήμα, και την ακίνητη δημόσια περιουσία για να…. ξεχρεώσουμε?. Ο άνθρωπος καλά το λέμε ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την κρατική μας υπόσταση. Για αυτές τις αισχρές δηλώσεις – προτροπές για εθνικό ξεπούλημα πρέπει να πήρε όπως πάντα, πάλι χοντρά λεφτά από τους μεγαλοκαρχαρίες. Το λαμόγιο δεν κάνει τίποτα τσάμπα. Τι την πέρασες την χώρα ρε χοντρέ, καμιά πουτάνα σαν αυτές που «συναναστρέφεσαι»;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ

Προσερχόμενος σήμερα στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ΔΝΤ, δήλωσε:

Δημοσιογράφος: «Με το ένα ή και με τα δύο πόδια στο ΔΝΤ , κ. Πρόεδρε; Και, εν πάση περιπτώσει, τι μπορούμε να περιμένουμε;»

Γ. Καρατζαφέρης: «Μπορούμε ακόμη να σώσουμε την κατάσταση. Αρκεί να υπάρξει μια άλλη κυβερνητική πολιτική. Αυτή η κυβέρνηση δείχνει να έχει παραδοθεί.

Είναι αδιανόητο, με ακίνητα 300 δισεκατομμυρίων ευρώ , να μη μπορούμε να βρούμε εναλλακτική λύση. Λύση υπάρχει και καλώ τον κ. Πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του πριν παραδοθούμε στην αγκαλιά του ΔΝΤ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται..

Δημοσιογράφος: «κ. Πρόεδρε, άρετε έστω και την επιμέρους -σε όσα θεωρείτε σωστά μέτρα της κυβέρνησης- συναίνεση, εντός ή εκτός εισαγωγικών, που σε κάποια σημεία των κυβερνητικών αποφάσεων έχετε δώσει ως ΛΑ.Ο.Σ.;

Γ. Καρατζαφέρης: «Όχι, δεν πολεμάω την κυβέρνηση. Θέλω να βοηθήσω τη χώρα μου και πιστεύω ότι στην παρούσα φάση μια άλλη κυβέρνηση υπό την πρωθυπουργία του κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι πιο αποδοτική.

Αισθάνομαι ότι ο κ. Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος σε μια λογική χωρίς προοπτική.

Δημοσιογράφος: Τι σημαίνει “άλλη κυβέρνηση”;

Γ. Καρατζαφέρης: Θα μπορούσε ο κ. Πρωθυπουργός να ανοίξει λίγο το “παιχνίδι”...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...