Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Χάνουν τα @ρχιδι@ τους από το…. ουράνιο?



Εμείς ξέραμε πως τα τέτοια σου τα χάνεις εάν αρπάξεις κανένα….. παράσημο η τακουνιά. Τώρα μάθαμε πως μπορεί και από… απεμπλουτισμένη σφαίρα . Κανονικά όμως εάν ίσχυε αυτό, στους Εβραίους δεν θα έπρεπε να είχε μείνει, αρχίδι για αρχίδι με τα τόσα όπλα που έχουν .Αντιθέτως όμως έγιναν όλοι …. Μήπως η μαλάκυνση του εγκεφάλου σε μερικούς ,ξεκίνησε από το 2000 ;

"Θεσσαλονίκη. 7-10-2000. Ο γενικός αρχίατρος Παύλος Διδάγγελος, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 18ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοινώνει: Δραματική αύξηση του καρκίνου των όρχεων σε στρατεύσιμους.
Ωστόσο υφίσταται στο πρόβλημα αυτό μια δραματικότερη διάσταση: «και προσέθεσε ότι οι στρατιώτες διατάζουν να αναφέρουν σε ανώτερους ή γιατρούς για τυχόν ενοχλήσεις-συμπτώματα κατά την διάρκεια της θητείας και της εκπαίδευσής τους, με αποτέλεσμα να έρχονται σε μας με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο».
Η ανακοίνωση του γενικού αρχίατρου Π. Διδάγγελου, προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του 18ου Ιατρικού Συνεδρίου των Ενόπλων Δυνάμεων που καταγράφει «δραματική αύξηση του καρκίνου των όρχεων σε στρατευσίμους» προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Εξάλλου, είναι συχνές οι καταγγελίες για τα επικίνδυνα όπλα που έχει στην κατοχή του ο ελληνικός στρατός. Όπλα και πυρομαχικά Απεμπλουτισμένου ουρανίου, ευρεία χρήση ακατάλληλων-επικίνδυνων υλικών και στα τρία όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων, μεγάλοι κίνδυνοι για το σύνολο του προσωπικού, τους κατοίκους-αγρότες-κτηνοτρόφους περιοχών δίπλα σε πεδία βολής έχουν καταγραφεί ξανά και ξανά, αλλά τα επιτελεία, το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αδιαφορεί.
diktiospartakos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...