Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αγκαλιά πρώην εστεμμένοι, με την… εργατιά. ΖΗΤΩΩΩΩΩ ?Περνούσε λοιπόν κάθιδρος και ταλαιπωρημένος από τη ζέστη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος από τη περιοχή του Συντάγματος, όταν εντοπίστηκε από κάποιους φορτηγατζήδες που βρίσκονταν σε αγωνιστικό παροξυσμό, και μόνο που δεν τον σήκωσαν στις πλάτες τους. Τα έπαιξαν οι άνθρωποι. Σου λέει ο …μεγαλειότατος στην συγκέντρωση;

«Εσένα θέλουμε», «γύρνα πίσω», «είσαι άρχοντας», «πέστα μεγάλε», «πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου», «Εσένα θέλουμε», και άλλα πολλά παρόμοια και συνάμα φαιδρά.

Εκείνος, που δεν κατάλαβε που έμπλεξε, κατάφερε παρόλα αυτά να διατηρήσει τη ψυχραιμία του, εναγκαλιζόμενους με τους νταλικέρηδες, και μοιράζοντας παντού φιλιά και χειραψίες. Η δε Άννα Μαρία, εξίσου κουρασμένη, αλλά σταθερά χαμογελαστή, του έδινε κουράγιο ψιθυρίζοντας λογάκια στο αυτί του. Θα ήθελα πολύ να ξέρω σε ποια γλώσσα μιλάνε μεταξύ τους οι «βασιλείς» μας.

Με τα πολλά, ο τέως κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το ενθουσιώδες πλήθος που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε περισσότερο, και φάνταζε απειλητικότερο μέσα στον πανζουρλισμό του, και ορθά σκεπτόμενος, με γοργό βήμα, έσπευσε να χωθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου και διαμένει, σεμνά και ταπεινά.

A…ρε Κωστάκη, τι την θέλεις την πλατεία συντάγματος ; Δεν φτάνει που είχε γίνει ..εφιάλτης στον… Οθωνα;


3 σχόλια:

sosat είπε...

"ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ, ΑΘΕΤΕΙ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ"
Επαναστατική προκήρυξις Ρήγα Φεραίου

Αγνός Ιππότης είπε...

Η εκτελεση των Ceausescu στη Ρουμανια το 1989

http://22nd-rhapsody.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ο βασιλέυς Κωνσταντίνος .. πρώην ... έχει μεγαλυτέραν αξίαν από κάθε
τυχάρπαστον πολιτικόν και ρεμπεσκέ
δημοσιογράφον
Η δε συζυγός του βασίλισσα Άννα- Μαρία μια κυρία και όχι η κάθε τσοντού της τηλεόρασης
ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΙΑ καί τα λοιπά αποβράσματα πού μας έχουν κατακλύσει

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...