Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έκαναν μπουρδέλο με ουκρανές, το καμάρι του Κεμάλ Ατατουρκ



Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία, από την είδηση ότι το πλοίο «Savarona», το οποίο είναι το «τοτέμ» του πολεμικού ναυτικού της χώρας, χρησιμοποιούνταν ως ένας πλωτός «οίκος ανοχής» για πλούσιους και εκκεντρικούς επιχειρηματίες με… πλήρωμα εντυπωσιακά ανήλικα κορίτσια (κάτω των 18 ετών) από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Ύστερα από επιχείρηση παρακολούθησης που διήρκεσε επτά μήνες, η στρατοχωροφυλακή πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στο πλοίο, το οποίο ήταν δεμένο στο Muğla Göcek, απέναντι από την Κω και συνέλαβε τα μέλη της ομάδας των εμπόρων λευκής σαρκός, που έστησαν την «επιχείρηση», καθώς και πολλές από τις γυναίκες που πρόσφεραν τις «υπηρεσίες» τους στους επιβάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των εμπόρων λευκής σαρκός νοίκιαζε το «Savarona» από τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του προς 50.000 δολάρια την ημέρα.

Το «Savarona» ναυπηγήθηκε το 1931 στην Αμερική και το απέκτησε η Τουρκία το 1938. Το πλοίο παραχωρήθηκε στον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος φιλοξένησε κατά καιρούς σε αυτό αρχηγούς κρατών, βασιλείς, οργάνωνε συνεδριάσεις του υπουργικού του συμβουλίου, ενώ διέμενε πολλές φορές στις πολυτελείς καμπίνες του. Μέχρι το 1989, το πλοίο ανήκε στο πολεμικό ναυτικό, αλλά μετά το θάνατο του Ατατούρκ και λόγω αδυναμίας επαρκούς συντήρησής του από το κράτος, πέρασε στην κατοχή του επιχειρηματία, ο οποίος επέτρεψε να μετατραπεί σε πλωτό μπουρδέλο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...