Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τι διάολο ? σαλτάρισε το παπαδαριό στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ;



Mετά τον απαγωγέα πάπαρδο με το καλάσνικωφ , νέο παπαδοκρούσμα, πάλι με παπά ανακατεμένο σε απαγωγή.

Τον ιερέα από χωριό του Ηρακλείου, εμπλέκει στην υπόθεση η σύζυγος του βασικού κατηγορουμένου, η οποία αφήνει αιχμές για το ρόλο του και μάλιστα τον κατονομάζει, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει σε βάρος του ενοχοποιητικά στοιχεία.
45χρονος έπεσε θύμα αρπαγής και άγριου ξυλοδαρμού προκειμένου όπως υποστηρίζει να …ομολογήσει ότι προ επταετίας είχε συνάψει ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του βασικού κατηγορουμένου. Ο 45χρονος καταθέτει ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα γιατί ήταν πεπεισμένος ότι δεν θα έβγαινε ζωντανός από το… κολαστήριο όπου τον είχαν οδηγήσει τα τέσσερα άτομα.
Ως βασικός δράστης φέρεται ένας 42χρονος, που είχε υποψίες ότι η εν διαστάσει σύζυγός του πριν από επτά χρόνια είχε ερωτική σχέση με τον απαχθέντα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία, ο 45χρονος ενώ κινούνταν ανυποψίαστος με το μηχανάκι του στην περιοχή των Μεσαμπελιών, «εμβολίστηκε» από διερχόμενο επιβατηγό. Ανατράπηκε και βρέθηκε στο δρόμο όταν ξεπετάχτηκαν τρία άτομα από το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο. Του φώναζαν «Ασφάλεια-Ασφάλεια» και πριν καλά-καλά καταλάβει τι είχε συμβεί, βρέθηκε να τον χτυπούν, να τον δένουν πισθάγκωνα με χειροπέδες και να τον βάζουν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκε ο 42χρονος, ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν με δεύτερο αυτοκίνητο. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει με κατάθεσή της μία αυτόπτης μάρτυρας, που βρισκόταν την στιγμή εκείνη στο μπαλκόνι της. Μάλιστα η γυναίκα τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από τα χτυπήματα που έβλεπε, που ενημέρωσε για το συμβάν την Αστυνομία.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...