Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Σε ποια μη…. κοινοτικά φορτηγά θα δοθούν άδειες; Τουρκικά, η ..Κινέζικα;


Όλο το …ζουμί στο ψηφισθέν νομοσχέδιο είναι το παραθυράκι, πως θα δοθούν άδειες και σε μη κοινοτικά φορτηγά. Κανένας δεν μας εξηγεί γιατί μπήκε αυτή η παράγραφο και τι μαγειρεύουν. Μήπως βιάζονται να εκτελέσουν αυτό που γράψαμε στο πόστ Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι φορτηγατζήδες, σε πείσμα του… αργυρώνητου παπαγαλονικολάου .Ωχ ποιος τον ακούει το βράδυ. Θα βγάλει πάλι κουρηαδοφούσκες

Ψηφίστηκε επί της αρχής και κατ΄άρθρον το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των οδικών εμπορευματικών μεταφορών. Στη πρώτη ψηφοφορία , με 83 ψήφους υπέρ και 16 κατά.
«Ναι» ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με εξαίρεση τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, ο οποίος ψήφισε «όχι». Υπέρ του σχεδίου νόμου τάχθηκαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Φώτης Κουβέλης και Σοφία Σακοράφα.

Όπως... διευκρίνισε ο κ. Καμμένος, δεν διαφωνεί με τη γραμμή του κόμματός του και με το άνοιγμα του επαγγέλματος, αλλά διατυπώνει ενστάσεις με το να δοθούν άδειες σε μη κοινοτικά φορτηγά.

Σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους, ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι με το νέο καθεστώς υπάρχει κίνδυνος τουρκικά φορτηγά, με φθηνά καύσιμα και προϊόντα, να τινάξουν στον αέρα τις αγορές στα νησιά που είναι κοντά στις τουρκικές ακτές, όπως η Σάμος, η Χίος και η Ρόδος.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, που παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Μόλις πληροφορήθηκαν την υπερψήφιση του σχεδίου νόμου, οι μεταφορείς που βρίσκονται στις εθνικές οδούς προχώρησαν σε αποκλεισμούς δρόμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...