Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει συνεργασία Χρυσής αυγής - αστυνομικών;



Tο tvxs.gr αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη συνεργασία αστυνομικών με μέλη της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, το βίντεο τραβήχτηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 περίπου το βράδυ στον σταθμό Λαρίσης από κινηματογραφιστή που βρέθηκε στην περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου, οι Χρυσαυγίτες έφτασαν στο σημείο συγκέντρωσής τους με την κλούβα της αστυνομίας, στιγμιότυπα τα οποία δεν πρόλαβε να καταγράψει. Ακολούθησε η διαμαρτυρία τους, κατά τη διάρκεια της οποίας φώναζαν συνθήματα κατά των μεταναστών και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο.

Λίγο αργότερα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής εισήλθαν στην κλούβα. Τους ακολούθησαν οι αστυνομικοί. Έπειτα από αρκετά λεπτά, ξαναβγήκαν, η αστυνομία αποχώρησε, ενώ οι Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο βράδυ μετανάστες δέχτηκαν επίθεση στην περιοχή γύρω από τον σταθμό Λαρίσης.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ?? ΕΛΕΟΣΣΣ ΔΛΔ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ . ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΟΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.. ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε δε βλεπεις οτι ειναι μια κακοστημενη προβοκατσια του αριστεριστη πλουτοκρατη παρακρατικου Κουλογλου?
Οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες συνεργαζονται με την αστυνομια και ειναι το παρακρατος της αριστερας απο το 74 μεχρι σημερα, και εξοντωνουν καθε τι ΜΗ αριστερο δηλαδη εθνικο και πατριωτικο.
Υστερα λεει γιατι σας λεν βλακες εσας τους δεξιουληδες...
Ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ.ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...