Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Νάτο αυτό που λέγαμε?? Αρχίζουν να βγαίνουν οι ..βρώμες τους.



Τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία, ούτε οι ορδές ισλαμιστών λαθρομεταναστών που από τα σύνορα τους στέλνουν γραμμή στην Αθήνα με πούλμαν, ούτε το εμπόριο ναρκωτικών που έχει μεταφερθεί από την Βάθης σε συγκεκριμένα σημεία, ούτε η χαλαρή αντιμετώπιση της αστυνομίας και των ΜΜΕ, ούτε οι 870 (και βάλε) ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τράπεζες και δημόσιο ταυτόχρονα, αλλά ούτε και η συγκεκριμένη περιοχή για να γίνει το γιγάντιο τζαμί..

Ποιος αγοράζει τα οικόπεδα, τα σπίτια και γενικώς ότι πουλιέται στην περιοχή του κέντρου και ειδικώς από το ύψος της Σταδίου και κάτω?

Γιατί η αστυνομία έχει κλείσει την περιοχή πάνω από την Ομόνοια και σπρώχνει τα πρεζόνια και τους λαθρομετανάστες πίσω στην Πειραιώς την Αγ.Κων/νου και το Μεταξουργείο?
Περιοχές όπως το Μεταξουργείο, ο Κεραμεικός, ο Άγιος Παύλος, ο Άγιος Παντελεήμονας κλπ κλπ.. που θυμίζουν την Καμπούλ μετά από βομβαρδισμό.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος αγοράζει στην περιοχή?

Πολύ γνωστός Έλληνας κατασκευαστής..(όνομα ακόμα δεν βάζουμε)

Αναρωτηθήκατε ποιος κρύβετε από πίσω του και τον έβαλε να αγοράζει κοψοχρονιά?
Ο...μουσουλμάνος. αλλοδαπός (όνομα ακόμα δεν βάζουμε) πολυεκατομμυριούχους κάτοικος Βορείων Προαστίων.

Ο οποίος φιλοξενεί συνέχεια στην έπαυλη του, πολιτικούς (τσιράκια) από όλα τα κόμματα, δημοσίους λειτουργούς, επιχειρηματίες κλπ κλπ. και τους χρηματοδοτεί όλους.

Έχει αναθέσει στον Έλληνα κατασκευαστή να αγοράσει τα πάντα στην περιοχή κοψοχρονιά, μιας και ο "στρατός κατοχής" (των ναρκωτικών, των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, της πορνείας, των ληστών και του παρακράτους) έχει κάνει και τους πιο αισιόδοξους και δυναμικούς Έλληνες να θέλουν φύγουν από την περιοχή με κάθε τρόπο και ακόμα και με πολύ χαμηλό αντίτιμο για να δώσουν τα σπίτια τους. να μην πουλήσει κανένας το σπίτι του.

Αν το κρατήσει αργότερα θα πάρει τεράστια αξία. Γιατί έχουν σχεδιάσει να αναπτύξουν την περιοχή, αλλά με την μέθοδο της ανταλλαγής πληθυσμών και του μεθοδευμένου εποικισμού. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Οργανωμένη επίθεση Αφγανών στον Άγιο Παντελεήμονα υπό την νομική κάλυψη του κράτους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...