Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : Φτου..γαμώ την …κληρονομική μου.. ατυχία.



Ο εθνοπροδότης Πάγκαλος αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για όσα του έχουν καταλογίσει οι δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη για τα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσε στο πόθεν έσχες. Έβγαλε λοιπόν μια ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά από όλους να σταθούν στο πλευρό του. “ Με εμφανίζουν μεγαλοκτηματία, ενώ είμαι άτυχος κληρονόμος”, δήλωσε για να αιτιολογήσει τον αριθμό ακινήτων που δηλώσει στη φορολογική του δήλωση.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στην δήλωση που έστειλαν οι…. συνεργάτες του;

Αν η έμφαση ήταν στο «πόθεν» και «πότε», θα προέκυπτε μια διαφορετική εικόνα, μια εικόνα ενός κάπως …..άτυχου κληρονόμου.

Τα τρία τελευταία χρόνια αποβιώνουν διαδοχικά ο πατέρας του Θεόδωρου Πάγκαλου, και η πρώτη ξαδέρφη του πατέρα του, Αγλαΐα Γ. Παγκάλου, η οποία τον καθιστά κληρονόμο με διαθήκη. Επέρχεται, λοιπόν, ως εκ τούτου, μια ριζική αλλαγή στην φορολογική κατάσταση του μέχρι τότε άκληρου Θ. Πάγκαλου, ο οποίος, ακόμη μέχρι σήμερα, πασχίζει για να αποδεχθεί και να καταγράψει διάφορα αγροτεμάχια που του περιήλθαν. Συμπέρασμα: ο Θεόδωρος Πάγκαλος, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν είναι ακόμα μεγαλοκτηματίας , διότι υπάρχουν και άλλοι συγγενείς του εν ζωή που θα μπορούσε να κληρονομήσει .

Οπότε περιμένει με αγωνία να… γίνει, και το γοργόν χάρη έχει.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν τα τιναξει ο εθνοπροδοτης την κληρονομια την παιρνει ο λαος?Για να ριξουμε κανενα τηλεφωνο στο Μητσοτακη να του στειλει τις ευχες του.

Ανώνυμος είπε...

Οι ΠΡΩΤΟΙ που θα ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ειναι ΑΥΤΟΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...