Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Και η Αδαμοπούλου κατόπιν εντολής στο ΜΟΡΦΩΜΑ



Μετά τον Αντώνη ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ και η Κατερίνα Αδαμοπούλου προσχώρησε στο μόρφωμα .Αυτό δείχνει πως άρχισε η επιδότηση στελεχών από την ΝΤΟΡΑ για την καλύτερη εμφάνιση και αποτέλεσμα στις εκλογές, και για να πιάσουν τα πόστα δικοί της. Τώρα πως θα καταφέρει μετά ο χοντρός να τους σταματήσει όταν θα κάνει η ψιλή κόμμα να αποχωρήσουν ομαδικά παίρνοντας μαζί τους και όσους μητσοτακικούς είχαν παραμείνει για δούρειοι ίπποι; Αυτό είναι άλλο θέμα. Γεγονός είναι ότι πλέον δεν έχει απομείνει κανένας του πατριωτικού χώρου που ξεκίνησαν με τον χοντρό το κόμμα εκτός πολύ ελαχίστων άνευ δύναμης και παρουσίας. Το καλύτερο είναι που ζητά ο ΣΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ευρεία σύσκεψη της …κεντροδεξιάς ?

Γιατί δεν κάνεις εσύ ρε χοντρέ μια ευρεία σύσκεψη-συνέδριο με όλα τα κατά καιρούς αποχωρήσαντα στελεχη από το απόκομμα σου και δόξα τω θεώ είναι εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες όπου θα κάνουν προτάσεις, θα εκφέρουν ελεύθερα την γνώμη τους για την πορεία του χώρου, και για να δυναμώσεις το κόμμα σου; Τότε θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου.

ΝΕΩΤΕΡΕΣ πληροφορίες αναφέρουν πως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τον μπουμπούκο θα είναι και ο Άρης Σπίνος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν γνωστός για τα… νεοδημοκρατικά αισθήματά του. Απ’ ότι φαίνεται όμως, στον ΛΑΟΣ βρήκε το λιμάνι ή μάλλον… το ψηφοδέλτιο που με τόση αγωνία αναζητούσε όλο αυτό το διάστημα, κι έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στους κατώτερους ορόφους της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας. Ε ρε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης. Αφού ακούσαμε τον χοντρό να τραγουδά το… για μας κελαηδούν τα… πουλιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...