Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό το παραμύθι με τον γέροντα ΠΑΪΣΙΟ θα πρέπει να σταματήσει.


Από το καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διάφορες φήμες που μιλούσαν για εμφάνιση του Οσίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη σε κάποιους μοναχούς .Σύμφωνα με αυτές ο Όσιος Γέροντας μίλησε σε κάποιους (;) μοναχούς για επερχόμενο πόλεμο και τους είπε να μεταφέρουν στον ηγούμενο την "σύσταση" να αποθηκεύσουν τρόφιμα κλπ.

Όσοι είχαν την ευλογία να γνωρίσουν τον Γέροντα Παϊσιο είτε αυτοπροσώπως είτε μετά την κοίμησή του από τους εκδοθέντες λόγους του, μπορούν να αντιληφθούν ότι "κάτι δεν πάει καλά" με αυτή την φημολογία.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να διασύρουν την φήμη και το ποιμαντικό έργο του Οσίου Γέροντος και άλλοι τόσοι έχουν σκοπίμως επενδύσει τις κακοδοξίες ή τις ανοησίες τους με ψήγματα από λόγους του , προσπαθώντας να παρουσιάσουν τον σκουριασμένο τενεκέ με τα βρομόνερα σαν χρυσή στάμνα με φρέσκο νερό. Σήμερα που ο Ελληνικός λαός δέχεται πυρά από παντού και κυρίως από την κυβέρνηση και τα δεκανίκια της, σήμερα που η ανεργία και η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα παράγουν νεόπτωχους και εξουθενώνουν κάθε τίμιο άνθρωπο , σήμερα που οι νεοταξικές δυνάμεις κατοχής, δια των Ελλήνων εντολέων τους, μας προειδοποιούν ότι όπου νάναι θα μας δέσουν πισθάγκωνα με την ηλεκτρονική χειροπέδα ("Κάρτα του Πολίτη") της παγκόσμιας κυβέρνησης, τα επικοινωνιακά επιτελεία της δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν στην προπαγάνδα της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού, ακόμα και το όνομα του Οσίου Γέροντος Παϊσίου.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός, ότι ένα από τα διαγκωνιζόμενα κανάλια στο φυλοκυβερνητικό και νεοεποχήτικο "λιβάνισμα", ασχολήθηκε σε δελτίο του με αυτήν την φημολογούμενη εμφάνιση του Οσίου Γέροντος και τα όσα δήθεν είπε σε κάποιους μοναχούς. Από το klassikoperiptosi.

Αυτό το παραμύθι με τον γέροντα ΠΑΪΣΙΟ θα πρέπει να σταματήσει. Όλα γίνονται για να μας κάνουν να τρέξουμε στα σουπερ μάρκετ για…. εφόδια, να μας σπρώξουν όλα τα χαλασμένα που έχουν αποθήκευση, και να ανέβει ο τσίρος τους που έχει πέσει κατακόρυφα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γέροντας Παΐσιος, έχει ήδη προφητεύσει επερχόμενο πόλεμο. Κανείς από τους πιστούς δεν ισχυρίζεται ότι θα γίνει τους επόμενους μήνες, γιατί κανείς δεν το γνωρίζει όπως δεν το γνωρίζουν και εκείνοι που είδαν τνω όραμα, γιατί ο Θεός δίνει σημάδια, αλλά πότε χρόνο. Δεν θα μπορούσα όμως να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου όσον αφορά την αναφορά του αλτερ για το θέμα, που είναι δεδομένο ότι είναι εκ του πονηρού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...