Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μας ζητεί ο Βάσκο Ναουμόφσκι : να αλλάξουμε τα μυαλά μας, και έχει ….απόλυτο δίκιο.



Σεπτέμβριος 27, 2010.

«Η μακεδονική ταυτότητα είναι μια πραγματικότητα και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Βάσκο Ναουμόφσκι, μπαίνοντας για άλλη μια φορά ισχυρά στη διένεξη για το όνομα, αναφέρει το σκοπιανό δημοσίευμα.

«Οι γείτονες αν έχουν κάποιο πρόβλημα με την ταυτότητα του κράτους να αλλάξουν τα μυαλά τους, αν έχουν τη λανθασμένη αντίληψη ότι θα την παραχωρήσουμε».

Και θα συνεχίσει σύμφωνα με σκοπιανό ‘Κανάλι 5’ :

« Όταν κάποιος έχει πρόβλημα με την πραγματικότητα, υπάρχουν δύο τρόποι για να λυθεί το πρόβλημα. Ο πρώτος είναι να αλλάξει την πραγματικότητα και δεύτερος να αλλάξει στάση και να δεχθεί την πραγματικότητα όπως είναι.

»Η ύπαρξη μιας μακεδονικής ταυτότητας, μακεδονικής γλώσσας, μακεδονικού πολιτισμού και ιστορίας είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ναουμόφσκι. Πηγή

Kαι έχει απόλυτο δίκιο. Με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε, στο τέλος θα μας ζητήσουν και την… Πελοπόννησο. Αφού όταν έπρεπε δεν βάλαμε τα τανκς να τους ισοπεδώσουμε καλά να πάθουμε


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενα κρατος που σεβεται την οντοτητα του δεν θα αφηνε τα πραγματα να φτασουν ως εκει.Η πατριδα μας τα τελευταια 36 χρονια δεν ευτυχησε να εχει πολιτικους ηγετες.Οσο δε για στρατιωτικη ηγεσια αστα βραστα

Ανώνυμος είπε...

o anthropos exi dikio den mporoun 2500000 ekatomiria ellines na alaxoun eno ta anemomazemata diaoloskorpmata ton sla+ boulg.
Mporoun.!!!!!!teleia+pavler.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...