Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η πράσινη ανάπτυξη και οι πράσινες …μαλακίες του Γ.Α.Π




Πάλι ρόμπες μας έκανε με τις μεσογειακής δίαιτες ,την πράσινη ανάπτυξη, και διαφορές άλλες πράσινες μαλακίς τουο Γιωργάκης. Τον πήραν στο ψηλό δούλεμα οι παρουσιαστές του bloomperg και έδειξαν στο τέλος πως όλοι οι αμερικανοί με τις δίαιτες κ.λ.π χαλούν κάτι τι, λιγότερα, από το ετήσιο έλλειμμα της χώρας μας.

Ρε αρχικόπανε τι μεσογειακές δίαιτες και βλακείες έλεγες ; Τι σου φταίμε να γελούν όλοι μαζί μας; Θα λένε κατ΄ιδίαν, τι μαλάκες και κάφροι είναι οι Έλληνες που έχουν τέτοιο καραγκιόζη πρωθυπουργό και τον ανέχονται. Δεν σου είπαν Αυτά ήταν …υποχρεωτική εφεύρεση των πεινασμένων και άφραγκων μεταπολεμικών ελλήνων, Αφού ήταν πολύ ….δύσκολο να βρεθεί το λάδι και το κρέας. Ας το έβρισκαν εύκολα, και να δεις για πότε θα ξεχνούσαν τα… χορταρικά και θα το… τσάκιζαν. Μας θυμίζει την ιστορία με το σούσι που θέλουν όλοι να απολαύουν το φαγητό των… φτωχών ψαράδων, που το φτιάχνουν από τα… άχρηστα περισσέματα. Άσε λοιπόν τις κοτσάνες ,εκτός εάν θέλεις να μας προετοιμάσεις για…. κατοχική πείνα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα του στειλουμε αγγουρια καλυβιωτικα, να καθισεικαι να δει με τι τροπο θα προχωρησει στην πρασινη αναπτυξη.Οσο δε για το αλογο της πρασινης υποθεσης και μια σκουπα απο τις παλιες κανει τη δουλεια της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...