Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η.Π.Α. Ότι πει ο… άνθρωπος μας ο… ΡΟΝΤΟΣ να ..κάνετε, οπότε… Δημοκρατία της Μακεδονίας .



Το όνομα της ΠΓΔΜ θα το αποφασίσει τελικά ο διαβόητος, απαίσιας πολιτικής φήμης, Αλεξ Ρόντος; Αυτή η πολιτικά σκοτεινή προσωπικότητα ήταν σύμβουλος του τυχοδιώκτη προέδρου της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι, όταν ο τελευταίος προκάλεσε πόλεμο της χώρας του με τη Ρωσία και προσπάθησε να καλέσει στη Γεωργία δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, υπηρετώντας σκοτεινά σχέδια ακραίων νεοσυντηρητικών κύκλων της Ουάσιγκτον που θα επιθυμούσαν μερικούς νεκρούς Αμερικανούς πεζοναύτες από ρωσικά πυρά τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2008, εκτιμώντας ότι η αξιοποίηση ενός τέτοιου γεγονότος θα έδινε τη νίκη στους Ρεπουμπλικάνους εναντίον του Ομπάμα! Οι ανησυχίες για τον ρόλο που παίζει αυτός ο στενός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου προσέλαβαν τις διαστάσεις πανικού όταν είδαμε τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα να αισθάνεται υποχρεωμένος να αποκαλύψει -και μάλιστα από τη Νέα Υόρκη!- με έμμεσο αλλά σαφέστατο τρόπο τη διεξαγωγή μυστικών διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων. Φυσικά, οι Αμερικανοί είναι πλήρως ενήμεροι για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων του Αλεξ Ρόντου - θα ήταν αδύνατον άλλωστε να μην ήταν εκ των προτέρων ενήμεροι. Με έμμεσο αλλά σαφέστατο τρόπο το κατέστησε αντιληπτό από τον καθένα ο Αμερικανός μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, με δηλώσεις που έκανε κι αυτός στη Νέα Υόρκη. ο Νίμιτς είπε ότι δεν θα υποβάλλει πλέον αυτός προτάσεις - αφήνοντας να εννοήσουμε εμείς ότι ουσιαστικά έχει αντικατασταθεί από τον Αλεξ Ρόντο, τουλάχιστον στη φάση αυτή, με τον Γ. Παπανδρέου να συναντά τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ με κάθε ευκαιρία.

Αυτός ο σκοτεινός τύπος-τσιράκι της NSA θα βάλει την ταφόπλακα.

Γιώργος Δελαστίκ

Ο μυστηριώδης κύριος Αλεξ Ρόντος

Ο πολυπράγμων Άλεξ Ρόντος*

Άλεξ Ρόντος: Ο «αόρατος νεκροθάφτης» της Μακεδονίας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως δίπλα στον George, ''φύτεψαν'' τον Alex... Τα αποδεικτικά στοιχεία.
'Αλεξ Ρόντος: Πράκτορας ''ξένης χώρας'' και... έμπιστος ενός πρωθυπουργού
Ως υπουργοί Εξωτερικών (ΥΠΕΞ), GAP και ...Ντόρα, γνώριζαν ότι ο Ρόντος εργάζεται γιά δύο ''ξένες χώρες'', αλλά τον διατηρούσαν ως... πρέσβη της ελληνικής Δημοκρατίας!
- Oι καταθέσεις του σ'. .. επιτροπές του Κογκρέσσου στην Ουάσιγκτον και οι ''απόψεις'' του γιά το σχέδιο Αννάν.
- 'Οταν (υφΥΠΕΞ, ΗΠΑ) Μπερνς και Φρίντμαν έβλεπαν την (ΥΠΕΞ) Ντόρα στη Νέα Υόρκη, τους συνόδευε -ως άτυπο μέλος της... αποστολής τους(!)- ο ''Ελληνας πρέσβης''... Ρόντος.
- Η ερώτηση σε ενημέρωση του Στέητ Ντηπάρτμεντ, αν ο Ρόντος ''εργάζεται γιά τις ΗΠΑ, μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία (Αθήνα)'' και η απάντηση.... Ο Αμερικανός 'Αλεξ Ρόντος ως ''general coordinator on counterterrorism'' (Ολυμπιάδα, 2004).
- Οι ''περίεργες'' και σκοτεινές επαφές-συνεργασίες με τον άνθρωπο του οικουμ. Πατριαρχείου στις ΗΠΑ.
- Η κοινή συνέντευξη Ρόντου με Ντόρα σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο (60 minutes, CBS).
- Η ανάμιξη Ρόντου στο ξεπούλημα περιουσιών Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο -εκβιάζοντα πατριάρχες με ''αναγνώριση''- Ισραήλ.
- Η αρθρογραφία του σε αμερικάνικες εφημερίδες (New York Times) υπέρ άλλων χωρών, με υπογραφή ''πρέσβης της Ελλάδας''.
- Γιατί στα Βαλκάνια τον θεωρούν ''άνθρωπο'' των ΗΠΑ και όχι...''πρέσβη εκ προσωπικοτήτων'' της Ελλάδας.
- Η πρόσφατη ''έκρηξη'' Δρούτσα στη Νέα Υόρκη, η σιωπή του πρωθυπουργού και η -''τελευταία στιγμή''- αναβολή της συνάντησης GAP-Σαακασβίλι (Γεωργίας).
www.kalami.us
www.kalami.net
www.efimerida.us
............................................................
Και ν' ακούτε:
www.24-7Radio.us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...