Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : Η τσόντα φέρνει... χρήμα στο... ταμείο.



"Άφωνο άφησε το κοινό του ο Γιάννης Μπουτάρης όταν στη διάρκεια της ανοιχτής συγκέντρωσης που είχε σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η TV100 (το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης) πρέπει να αποκτήσει ζώνη προβολής εκπομπών με πορνό περιεχόμενο. (Δε διευκρίνισε αν θα είναι soft ή hard). Για να δικαιολογήσει την πρότασή του
ο Γιάννης Μπουτάρης πρόσθεσε ότι η τσόντα είναι εμπορική και φέρνει διαφημίσεις. Κάποιοι από το ακροατήριο πάγωσαν ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να σώσουν τον υποψήφιο χειροκροτώντας τον. Άθελά του ο υποψήφιος Δήμαρχος άναψε φωτιές στο επικοινωνιακό του επιτελείο το οποίο τώρα τρέχει για να μαζέψει τη γκάφα του 68χρονου."
Εμείς κε ΜΠΟΥΤΑΡΗ είχαμε κάνει παλιά την πρόταση να κάνουν από μία οι γυναίκες πολιτικοί για …εθνικούς λόγους, και να την κυκλοφορήσουν σε παγκόσμια διανομή με μία …πατριωτική τιμή.. Έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα του δημόσιου χρέους. Δεν βλέπουμε να το προτείνεις, σαν ….προοδευτικός που είσαι.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

με λιγα λογια δωσε τσοντα στο λαο για αποχαυνωση,για ψωμι ουτε λογος,και να περναει καλα το σκυλολοι το πολιτικο.Αντε ρε τσογλανια που θα πατε?το τι σας περιμενει δε το φανταζεστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...