Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τρέμουν στην ιδέα πως μπορεί ανοίξει το στόμα του ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, και βιάζονται να κλείσουν το ΒΑΤΟΠΕΔΙ, άρον-άρον.



Δεν υπάρχει ζημία του ελληνικού δημόσιου στην υπόθεση του Βατοπεδίου, όπως ανακοίνωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αυτό προκύπτει από τα έγγραφα που υπάρχουν στην δικαιοσύνη, αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έχουν ανατραπεί μέχρι σήμερα.

Τα στοιχεία αυτά, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ζημιά για το ελληνικό δημόσιο, προκύπτουν από εκθέσεις που έχει κάνει το σώμα ορκωτών εκτιμητών, άλλες κρατικές υπηρεσίες, αλλά και ανεξάρτητος οίκος. Τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί, αλλά και διαμορφώνει την επικαιρότητα εδώ και τρία χρόνια γινόμενη αιτία να διασυρθεί και τελικά να πέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ .

Το βατοπέδι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση που μπορούν με μια δήλωση να το τελειώσουν. Μέσα σε αυτό εντάσσονται μεγάλα γεωστρατηγικά και πολιτικοθρησκευτικά συμφέροντα. Ο «τούρκος» πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Η πτώση του ΣΙΝΟΥΚ με θανάτους επιφανών, ήταν η αρχή του,ελπίζουμε να μην υπάρξουν παρόμοια γεγονότα και στο… τέλος του. Εμείς ξέρουμε πως εάν ανοίξει το στόμα του ο Καραμανλής, θα κινδυνέψουν πάρα πολλοί από …λυντσάρισμα.

Δεν γνωρίζουμε το πότε, και εάν, αλλά πολλοί θα.. ανυπομονούν, και πολλοί θα χάνουν τον ύπνο τους, για πολλά χρόνια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έχεις κάνει αόρατα τα σκαρπίνια του κουρασμένου, άξιος.

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε τι θα λέει τότε ο κ. Κωλοτούμπας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...