Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι φορτηγατζήδες, σε πείσμα του… αργυρώνητου παπαγαλονικολάου .Ωχ ποιος τον ακούει το βράδυ. Θα βγάλει πάλι κουρηαδοφούσκες



Να γιατί βιάζονται να ανοίξουν το επάγγελμα.

Στα γραφεία της COSCO έχουν έρθει 5 προσφορές για Pan European Transportation Contracts από 3 ξένες και 2 Ελληνικές εταιρείες.

Δεν γνωρίζουν ότι οι φορτηγατζήδες σ’ όλο τον κόσμο είναι μια πάστα ανθρώπων που λατρεύουν την ελευθερία και κάθε φορά που κάποιοι πήγαν εναντίον τους έχασαν; Δεν γνωρίζουν ότι σύντομα έχουν εκλογές και θα χάσουν πολλά με την φασαρία
που θα γίνει; Γιατί δεν περίμεναν άλλους έξι μήνες όταν όλοι εξαθλιωμένοι ποια θα έλεγαν πάρτε τα όλα.
Όχι. Βιάζονται διότι θέλουν να ανοίξουν το επάγγελμα γρήγορα για να ξεπληρώσουν τα δικά τους γραμμάτια.


Υπό πολιορκία είναι και τυπικά το κέντρο της Αθήνας, αφού οι αρχές έχουν αναγκαστεί να φρουρούν όλες τις εισόδους απαγορεύοντας την είσοδο σε κάθε είδους φορτηγό. Πλέον στην Αθήνα μπαίνουν μόνο ΙΧ! Την ίδια ώρα ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών επιστρέφουν στο μπλόκο στη Μαγούλα. Κινούνται μέσω Κηφισού και από εκεί στην Πέτρου Ράλλη και στην Λεωφόρο Σχιστού όμως ιδιοκτήτες από άλλο μπλόκο αποφάσισαν κι εκείνοι να κάνουν πορεία, δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος και εκεί.

Περίπου 100 φορτηγά ξεκίνησαν από το μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας και προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς το κέντρο της Αθήνας. Οι δυνάμεις της Τροχαίας με τη συνδρομή των ανδρών των ΜΑΤ κατάφεραν να τους σταματήσουν στο 12ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά. Αποτέλεσμα ήταν, όμως, να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές αυτοκινήτων, με την Τροχαία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου προς Αθήνα στο ύψος του Σχιστού, για να αποσυμφορήσει την κατάσταση. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες φορτηγών απέκλεισαν και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο καθώς η αστυνομία δεν τους επέτρεπε να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία μέχρι τη λεωφόρο Κηφισού και από εκεί δια της Πέτρου Ράλλη ξανά προς την Ελευσίνα. Τελικά τα φορτηγά ξεκίνησαν λίγο πριν τη 1:30 από το ύψος του Σκαραμαγκά με τελικό προορισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, την Ελευσίνα. Η τροχαία, πάντως, δηλώνει ότι δεν έχει ενημερωθεί για τον τελικό προορισμό των φορτηγών. Την ίδια ώρα μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησαν και περίπου 20-25 φορτηγά από το δεύτερο μεγάλο μπλόκο, στη Μεταμόρφωση. Το πρωί η αστυνομία εμπόδισε προσπάθεια των ιδιοκτητών ΦΔΧ να ξεκινήσουν με τα οχήματά τους προς το κέντρο της Αθήνας. Όπως έκανε γνωστό συνδικαλιστικό στέλεχος της Ομοσπονδίας των Βυτιοφορέων, στις 5 το πρωί ελήφθη αιφνιδιαστική απόφαση να μετακινηθούν από το μπλόκο της Ελευσίνας δεκάδες βυτιοφόρα προς την Αθήνα για να πραγματοποιήσουν πορεία. Μέχρι να σχηματιστεί το κομβόι των φορτηγών, περιπολικά της τροχαίας και κλούβες των ΜΑΤ έκλεισαν το δρόμο, στο ύψος του Χαϊδαρίου και του Σκαραμαγκά προκειμένου να ανακόψουν την πορεία των φορτηγών.

Τελικά, η αστυνομία υποχώρησε , έβγαλε τις κλούβες από τη λεωφόρο Αθηνών και έτσι ένα τεράστιο κομβόι φορτηγών ξεκίνησε την πορεία του προς Κηφισό.

Η διαδρομή που ακολούθησαν τα φορτηγά ήταν : λεωφόρος Αθηνών, λεωφόρος Κηφισού, Πέτρου Ράλλη, πίσω στη Μαγούλα.

Μπλόκα και στη Θεσσαλονίκη

Η συγκέντρωση φορτηγών συνεχίζεται περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και κυρίως στα δυτικά της πόλης, καθώς σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχουν συγκεντρωθεί περίπου 300 φορτηγά στα ακόλουθα σημεία:

  • Στο 7ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας
  • Στα φανάρια της Λαχανογοράς στην περιφερειακή οδό της πόλης
  • Στο 30ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, στο ύψος του Ρομπόπουλου
  • Στα φανάρια του δημοτικού διαμερίσματος Γέφυρας επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βεροίας
  • Στους σηματοδότες του Αγίου Αθανασίου, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βεροίας
  • Στις πύλες 16 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Τα φορτηγά παραμένουν δεξιά και αριστερά των δρόμων και οδικών κόμβων, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

Κινητοποιήσεις και στο Ηράκλειο

Χειρόφρενο τράβηξαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης και στο Ηράκλειο. Τη σχετική απόφαση πήραν σε συνέλευσή τους ενώ ανάλογη απόφαση είχαν πάρει την προηγούμενη εβδομάδα οι επαγγελματίες του κλάδου στη δυτική Κρήτη.

Οι αυτοκινητιστές έχουν ακινητοποιήσει τα αυτοκίνητά τους στην άκρη της Λεωφόρου Παναγιωτάκη απέναντι από το Παγκρήτιο στάδιο.

Προηγουμένως έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης κατευθυνθήκαν προς τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, από εκεί στη Νομαρχία και στη συνέχεια κατέληξαν στη λεωφόρο Παναγιωτάκη.

Χθες η ανεκδιήγητη RealNews έβγαλε τους ανθρώπους στη σέντρα. Αλήθεια η Εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει πάει διακοπές; Θυμηθείτε με πόση σπουδή πριν από μερικά χρόνια δεν επέτρεψε την δημοσιοποίηση των ονομάτων των φυγόστρατων γόνων και γονιδίων. Μάθαμε πόσες άδειες έχει ο..... κάθε συνδικαλιστής. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα όλοι τους ξεκίνησαν από οδηγοί φορτηγών και με την ικανότητα τους, την σκληρή δουλεία και γιατί όχι εκμεταλλευόμενοι συγκυρίες έκαναν περιουσία. Σήμερα (20/9/10) μάλιστα ξεσάλωσε με το πόσες άδειες έχουν οι πρόεδροι και οι άνθρωποι των φορτηγών. Μάλιστα επιμένει να τους αποκαλεί και βαρόνους. Ναι ρε Χ”Νικολάου έχουν πολλές άδειες, και λοιπόν; Σε αντίθεση με τους ρυπαρούς και τρισάθλιους αφισοκολλητές, τους πρασινοφρουρούς και του κλαδικούς που βρέθηκαν να κατοικούν σε παλάτια τίγκα στο μάρμαρο και θέα την Ακρόπολη, δούλεψαν, ξενύχτισαν, έκαναν δρομολόγια, έριξαν χιλιόμετρα. Η περιουσία των βαρόνων της πολιτικής, των πολιτικατζήδων και των διαφόρων παρατρεχάμενων της εξουσίας μας ενδιαφέρει. Ο κύριος Τζωρτάτος δεν αναφέρεται στο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου, ούτε είχε κοινωνικές σχέσεις μαζί του, όπως ο κύριος Τζήμας, δεν υπέγραψε συμβάσεις ΟΤΕ, ΟΣΕ, C4I. Άκρα του τάφου σιωπή βασιλεύει όσον αφορά τα ονόματα των δημοσιογράφων που τα πήραν από τη SIEMENS. Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι επιδοτούμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Τους ανθρώπους του σχεδίου Ανάν, των βομβαρδισμών της Σερβίας, του βιβλίου αίσχους, τους τουρκολάγνους αποδομητές του Ελληνισμού δεν θα τους μάθουμε ποτέ. Φυσικά θα φωνάξουν, για το θεαθήναι, “Δώστε τα ονόματα!”. Ας γελάσουμε! Νομίζουν οι διάφοροι Χ”Νικολάου, Μακρή, Παυλόπουλοι, και οι άλλοι κομπάρσοι του θεάτρου του παραλόγου της παραπληροφόρησης ότι επειδή φωνάζουν κέρδισαν την έξωθεν καλή μαρτυρία. Που είναι ο πολύς Τριανταφυλλόπουλος που μπορεί να βρει αν ο προπάππους του Χ ήταν οπαδός της χούντας ή ακροδεξιός και τώρα κάνει το κορόιδο με τα ονόματα της λίστας SIEMENS. Όσον αφορά το άρθρο της RealNews για το λαθρεμπόριο καυσίμων. Ο κύριος Χ”Νικολάου με αυταρέσκεια μας είπε σήμερα από το ράδιο RealFM (20/9/10) “οτι χρειάζεται κότσια να το δημοσιεύσει”. Ας Γελάσω! Ποιόν κοροϊδεύεις ρε! Κότσια θα είχες αν μας έδινες ονόματα, εταιρείες, πλοία. Στο “πρόσωπο με πρόσωπο” της περασμένης Δευτέρας (13/9/10) ο κύριος Φελέκης του Επενδυτή είπε ότι είναι δέκα άνθρωποι για να συμπληρώσει ο Παπαχρήστου των Νέων και 30 πλοία που κάνουν λαθρεμπόριο. Αυτά θέλουμε κύριε Χ”Νικολάου και όχι άρες μάρες κουκουνάρες, για την δημιουργία εντυπώσεων, που ο καθένας μπορεί να βρεί στο διαδίκτυο. πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...