Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός από αρπάχτρα ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ είναι και o μέγας…. αρχηγός των..λαοπλάνων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(ΣΕΛ. 17) http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B7BD94A60-3BF2-45DD-806C-9BE1E1F6411D%7D_23-9-2010-FYLLO1.pdf ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ। Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Α। ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ? ΞΕΦΤΙΛΑ? Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ।ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΥΣ.ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ...ΦΟΥΜΟ

Το λογότυπο του Συνδυασμού του «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» παρουσίασε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Αστέριος Ροντούλης, στο οποίο κυριαρχεί η φιγούρα ενός ανθρώπου που συμβολικά σπάει τα δεσμά του.
Αναλυτικά παρουσιάζοντας το λογότυπο ανέφερε:
«Με υπερηφάνεια και σεμνότητα παρουσιάζουμε σήμερα στους Θεσσαλούς πολίτες το σύμβολο και το λογότυπο του Περιφερειακού μας Συνδυασμού. Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να τα αιτιολογήσουμε, προκειμένου να στείλουμε και τα κατάλληλα μηνύματα στον κόσμο της Θεσσαλίας.
Έτσι, η επωνυμία του Συνδυασμού είναι «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» για τους εξής τρεις λόγους:
Πρώτον, η επιδίωξη της ελευθερίας ανέκαθεν χαρακτήριζε τον ελληνισμό, αποτελώντας μια διαχρονική του σταθερά. Εξάλλου, το ελληνικό έθνος στο διάβα της Ιστορίας του έχυσε ποταμούς αίματος για την κατοχύρωση της Ελευθερίας και για τη θεμελίωση της Ανεξαρτησίας. Αποτίσουμε, λοιπόν, φόρο τιμής στους αγωνιστές του έθνους, που έδωσαν τα πάντα για την ελευθερία των ελληνικών γενεών.
Δεύτερον, η χρησιμοποίηση του όρου «Ελευθερία» σηματοδοτεί τη σημερινή πολιτική επιδίωξη όλων των Ελλήνων, που είναι η «απελευθέρωση» από τα δεσμά της περιβόητης τρόικας. Η ρήση του κ. Παπανδρέου ότι «η εθνική μας ανεξαρτησία έχει περιοριστεί» πλήγωσε βαθύτατα τον ελληνικό λαό και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε τον αγώνα για τη θραύση των δεσμών, που εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας επέβαλαν στο λαό μας.
Τρίτον, με τη χρησιμοποίηση του όρου «Ελευθερία» απευθυνόμαστε στους Θεσσαλούς πολίτες, για να τους ζητήσουμε να ψηφίσουν ελεύθερα, χωρίς κομματικά δεσμά, στερεότυπα και προκαταλήψεις του παρελθόντος, έτσι ώστε όλοι μαζί να διανοίξουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τη Θεσσαλία. Αυτό συμβολίζει η εικόνα της θραύσης των δεσμών, που υπάρχει στο σήμα του συνδυασμού. Επιπροσθέτως, πρέπει να παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το ακρωνύμιο, που δημιουργείται από τα αρχικά γράμματα τον λέξεων «Ελεύθεροι Θεσσαλοί»: ΕΛ.ΘΕ. Με το σχηματισθέν αυτό ακρωνύμιο θέλουμε να μεταδώσουμε στους πολίτες το μήνυμα της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Με άλλα λόγια, καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να καταδικάσουν το εξουσιαστικό δίπολο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. που οδήγησε τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα. Η ψήφος των πολιτών θα τους κάψει, ενώ η αποχή θα τους ευνοήσει. Καλούμε τον πολίτη λοιπόν να προσέλθει, για να εκφραστεί με μια συνειδητή αντικαθεστωτική ψήφο.
Αναμένουμε να προκύψει μέσα από την εκλογική διαδικασία μια πραγματική Θεσσαλική επανάσταση. Μια ειρηνική Θεσσαλική επανάσταση της κάλπης, που θα αποτελέσει τον προπομπό ευρύτερων ανατροπών και ανακατατάξεων στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Ο λαός έχει μια μοναδική ευκαιρία να στηλιτεύσει πολιτικές και συμπεριφορές που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση, στη φτώχεια και στην ανεργία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα χάσει και αυτή την ευκαιρία».

ΡΟΝΤΟΥΛΗ «έπαιρνες» τα λεφτά των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ; Δεν ντρέπεσαι

Καρατζαφέρη έχεις ακόμη βουλευτή το «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον Ροντούλη;

Ρε Καρατζαφέρη πας καλά; Συνεχίζεις το κόλπο «ΡΟΝΤΟΥΛΗ»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...