Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ερώτηση από πολίτη προς τον πρόεδρο του ΛΑ,Ο,Σ


ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΡΡΙΕΤΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ , ΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ. Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ. ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΝΑΙΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ? ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ή ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ? ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

http://www.varvitsiotis-glyfada.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130:2010-09-21-15-54-30&catid=46

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΓΗΚΕ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ?

«Επανήλθε» ο ΝΑΪΤΗΣ Καραποστόλου στον ΛΑ.Ο.Σ

Μασόνος ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος(ΛΑ.Ο.Σ.) της… Ορθοδοξίας ...

ΕΞΕΛΕΓΕΙ ο Ναϊτης ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ στην Κ.Ε του ΛΑΟΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς, και αυτός μαζι με τον βαρβιτσιώτη θα πάνε αυτανδροι απο τους γλυφαδιώτες .τερμα οι κοροιδίες απο τα κόμματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...