Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έκρηξη στο προαύλιο του Κεφαλογιαννέϊκου Απολλώνιου ξενοδοχείου στην Αμουδάρα.



Αναστάτωση προκλήθηκε στην Αμμουδάρα στο "Απολλώνιο" ξενοδοχείο, όπου σημειώθηκε έκρηξη σε βυτιοφόρο με τραυματία τον οδηγό.

Από τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος οδηγός, που είχε τις αισθήσεις του κατά την παραλαβή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο τραυματίας φέρει σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι, στην πλάτη, τα χέρια δηλαδή συνολικά στο 70% του σώματός του, και πιθανότατα θα μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, το βυτιοφόρο μετέβη στο χώρο του ξενοδοχείου για να γίνει ανεφοδιασμός με υγραέριο. Στη διάρκεια της διαδικασίας - εξαιτίας ατυχήματος - υπήρξε ανάφλεξη και αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να επικρατήσει πανικός στο σημείο.

Από την έκρηξη το σώμα του άνδρα λαμπάδιασε και έτρεξαν άλλοι εργαζόμενοι για να τον βοηθήσουν.
Πάντως, το γεγονός ότι ο ανεφοδιασμός γινόταν στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείο, βοήθησε στο να μη δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο έχει ανοίξει για τη νέα τουριστική σεζόν...
Η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, έτρεξε αναίτια και έβγαλε ανακοίνωση για το ατύχημα που έγινε και είχε σαν αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός 47χρονο άντρα, οδηγό του βυτιοφόρου, ενώ οι ιδιοκτήτες του το ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΕΪΚΟ … μούγκα.
Σύμφωνα με αυτήν : Κατά την πλήρωση των δεξαμενών ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου, προκλήθηκε μικρή έκρηξη οφειλόμενη σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου της εταιρίας πώλησης υγραερίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...