Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γιατί τσακωνόσαστε ρε .Από την ίδια …πουτάνα ...μήτρα έχετε βγει όλοι.



Χθες ήταν η σειρά του πρώην νεοδημοκράτη  πρώην λαός και νυν ξανα-μανά νεοδημοκράτη Μπουμπούκου να προχωρήσει εκτός από τις βαφές, σε καταγγελία για τον πρώην νεοδημοκράτη και νυν πρόεδρο ΑΝΕΛ "Αδιάφθορο", Πάνο Καμμένο, που αφορούσε την κατοχή σκάφους του πατέρα του τελευταίου, υπό βρετανική σημαία, και με ιδιοκτήτη εταιρεία offshore που βρίσκεται στις νήσους Μάγχης.

Με λίγα λόγια ο έτερος «αδιάφθορος» Γεωργιάδης παρουσίασε έγγραφα στα οποία αποδεικνύεται ότι το σκάφος του πατέρα του Καμμένου δεν φορολογείται στην Ελλάδα και ταυτόχρονα και είναι υπό ξένη σημαία!!!
Για τα δικά του παραστρατήματα που έχουν ….καταργήσει τα  «βιβλία», μούγκα.

Ο Καμμένος έσπευσε να απαντήσει σε όλα αυτά μέσω twitter λέγοντας ότι όποιος τα ανακυκλώνει και τα υιοθετεί θα υποστεί τις συνέπειες του αστικού και του ποινικού κώδικα, αναφέροντας ταυτόχρονα ότι σκάφος φορολογείται στην Ελλάδα. Τα νησιά της Μάγχης, είναι νησάκια πέριξ του Ηνωμένου Βασιλείου, που κατοικοεδρεύουν offshore εταιρείες μεγαλοεπιχειρηματιών με σκοπό την μειωμένη φορολόγηση των ακινήτων και των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.
Από κοντά ακολούθησε και ο πρώην νεοδημοκρατης και ..πρώην στέλεχος των Αν.Ελ., Μαρκόπουλος, και σήμερα υπό δοκιμή επιστροφής στο...μαντρί (ΝΔ):
"Καλύτερα να αλλάξει χώρα ο Καμμένος αν αληθεύουν όσα καταμαρτυρούνται από τον Γεωργιάδη" ξεχνώντας τα δικά του παραστρατήματα με τους κουρτινάδες της Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...