Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Με εντολή Μέρκελ έκοψε τις βίζες των Ρώσων για Ελλάδα ο Βενιζέλος .



Θα κλάψουν οι μανούλες ..της… Όλγας.
Από το πρωί τουριστικοί και ταξιδιωτικοί πράκτορες καταγγέλλουν στο makeleio.gr, ότι με εντολή του  υπουργού Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλου, έχει απαγορευτεί για δέκα μέρες να βγάζουν βίζες σε Ρώσους τουρίστες και πολίτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. 
Φαίνετε ότι επειδή η έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών ΕΕ αποφάσισε να επιβάλει σε ρώσους και “ουκρανούς” αξιωματούχους (σσ. αξιωματούχους της Κριμαίας) μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής στην Κριμαία απαγόρευση εισόδου στην ευρωπαϊκή επικράτεια, και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, το χοντρογουρουνο για να δείξει πόσο υπάκουο σκυλάκι είναι το πήγε παραπέρα για όλους τους Ρώσους πολίτες.
Η ΕΕ όμως συμφώνησε να επιβάλει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων κατά 21 αξιωματούχων από τη Ρωσία και την Ουκρανία, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής στην Κριμαία. Τα άτομα που πλήττονται από τις κυρώσεις εκτιμάται ότι έχουν διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην απόφαση της Κριμαίας να προσχωρήσει στη Ρωσία.
 Αν αυτό έχει συμβεί τότε θα είναι καταστροφή για τον τουρισμό της χώρας μας. Την εντολή την έχει δώσει σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ο υπ. Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, λόγω του σκηνικού που έχει λάβει χώρα στην Κριμαία.
Να βγουν από το υπουργείο άμεσα να απαντήσουν αν αυτό ισχύει ή όχι. Τα αετόπουλα εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών τι κάνουν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΙ ..... ΟΥΟΥΟΥ......
ΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...