Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τώρα θα δούμε εάν είναι αγκαλιά οι εβραίοι με τους νεοναζιστές της Ουκρανίας.



O προδότης και άκρως επικίνδυνος για την χώρα Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, αύριο, Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 16:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee, David Harris, προφανώς για να απολογηθεί για την χειραψία του με την ακραία αντισημιτική ουκρανική κυβέρνηση.

Σίγουρα ο συγκεκριμένος φέρνει "μηνύματα" για όσους καταλαβαίνουν. Με δικές του παραινέσεις συνελήφθησαν τα στελέχη της ΧΑ, και απέσυραν το χρίσμα τους ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ από Α.Τζιτζικώστα, και Καρυπίδη αντίστοιχα, όταν εξέφρασαν μια κάποια υποστήριξη στην ΧΑ.

Μάλλον τώρα έρχεται για το  θέμα της Ουκρανίας. Καθώς θα πρέπει να απολογηθεί ο Ε.Βενιζέλος για το πως έδωσε χειραψία σε μια νεοναζιστική και καθαρά αντισημιτική κυβέρνηση στην επίσκεψή του στην Ουκρανία.

Ο Βενιζέλος στην Ουκρανία έδωσε τα χέρια με τους «ναζί

 

Ο υπάνθρωπος δεν είναι μόνο ανθέλληνας, και προδότης, αλλά και λίαν επικίνδυνος για την χώρα.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ..ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΝΕΟΝΑΖΙ . ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!

Ανώνυμος είπε...

Αποκάλυψη: Οι ναζιστές της Ουκρανίας προσέλαβαν ακόμα και ισραηλινούς μισθοφόρους για την “επανάσταση”!

http://olympia.gr/2014/03/05/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...