Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πρέπει να τσούζει πολύ το πήδημα από τις καθαρίστριες



Ο περιφερόμενος ανά τα κανάλια βολευτής τώρα της ΝΔ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ  δυο φορές βγήκε σήμερα στα κανάλια. Μια φορά πρωί-πρωί στο Mega που τσακωνόταν για την Χάρις Αλεξίου και γιατί δεν δίνει παρόμοιες συναυλίες και για τους χιλιάδες απολυμένους του ιδιωτικού τομέα, και άλλη μια πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ που τσακωνόταν γενικά για την Οικονομία. Παράδειγμα προς αποφυγή καλοκαιριάτικα και με 38 βαθμούς υπό σκιά...

Τον ακολουθησε η Βο(υ)λ(τ)εψη που μιλώντας στο πρωινό του MEGA και ερωτηθείσα για τον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες εδώ και αρκετό καιρό έξω από το υπουργείο Οικονομικών, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «υπάρχουν επαγγέλματα που δεν μπορούν να επιβαρύνουν το κράτος». Και τόνισε: «Θεωρώ ύβρι να ασχολούμαστε όλη μέρα με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους».

Η κυβερνητική ξεφτιλοεκπρόσωπος σημείωσε ακόμη ότι δε βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» τους αστυνομικούς και άλλους εργαζόμενους που είναι στον ιδιωτικό τομέα με τις καθαρίστριες και πρόσθεσε: «Οι δικαστικές αποφάσεις για τους ένστολους θα εφαρμοστούν».

…Διότι τους θέλουμε για να τρομοκρατούν τον κοσμάκη αφού ένα σαββατοκύριακο που του μένει να ησυχάσει, γεμίζουν μπλόκα όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας ότι λίγο-πολύ όλοι οι Έλληνες κάτι χρωστούν .Eτσι λοιπόν εφαρμοζουν το συστημα της χουντας . Τα κεφάλια μέσα και στο...σαλόνι σας διότι ολο και κάτι χρωστάτε και θα κοιμηθήτε... στο κρατητήριο. 



Γροθιά στο στομάχι (οι καθαρίστριες)...


Η Χαρούλα του λαού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...