Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Θα μείνει στην ιστορία, ως ο …ναι σε όλα, αρκεί να κάθομαι στην ανωτάτη καρέκλα.



Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την υποτίθεται αποκατάσταση της δημοκρατίας ο υποτίθεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Παπούλιας έκανε δήλωση για το ζήτημα αυτό.
Ο γλαστρο-Παπούλιας παραδέχθηκε πως «η κρίση έφερε …υποχώρηση της δημοκρατίας» προσθέτοντας πως αυτή είναι «δραματικότερη παρενέργεια της οικονομικής περιπέτειας».
Όταν όμως υπογράφει σωρηδόν τις κατάπτυστες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ,όταν υπογράφει άκρως αντισυνταγματικούς νόμους κάνοντας τον..μαϊντανό των τοκογλύφων τι περίμενε; Aναβάθμηση ; Είναι ο κύριος υπεύθυνος αυτής της κατάντιας.
Ο γλάστρας που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για τις υπογραφές που βάζει τόνισε το « Σύνταγμα οριοθετεί σαφώς τις αρμοδιότητες μου» και προσθέτει πως δεν ήθελε να διαταράξει τη «θεσμική τάξη». Μωρέ τι μας λες. Ποια θεσμική τάξη ; Αυτή που καθορίζεται από την ..Γερμανική κατοχή;

Στο όριο της φτώχειας 3.795.100 πολίτες στην Ελλάδα


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΣΑΜΑΡΤΖΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ CIA..), ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ Η ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...