Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Στα …σαράντα πνίγηκε.. ο ποταμόςΕίναι που λένε ..μας πήρε το ποτάμι μας πήρε ο ποταμός.
Ταλανίζεται από εσωκομματικά προβλήματα το Ποτάμι, μη έχοντας συμπληρώσει ούτε καν μισό χρόνο από την ίδρυσή του.
Ήδη παραιτήθηκε ένα μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής που εκλέχτηκε πριν από τρεις εβδομάδες από το συνέδριο του Λαυρίου, αποχώρησαν πολλά στελέχη από την Αθήνα και το Νότιο Τομέα ενώ σημαντικότατη καταγγελία για τα εσωκομματικά δρώμενα βγαίνει, επώνυμα και από το Ηράκλειο Κρήτης.
 Η Μαρία Κανά,  μέλος της Πανελλήνιας  Επιτροπής του κόμματος, παραιτήθηκε μετά την πρόσφατη εκλογή της στο συνέδριο, ενώ αποχώρησε και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Νότιου Τομέα Αθηνών που συμμετείχαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας, διαμαρτυρόμενοι για τις εσωτερικές διαδικασίες και μεταξύ άλλων για την αποστολή “λιστών”, όπως καταγγέλλουν, προς υποστήριξη προσώπων, στις εσωκομματικές εκλογές του συνεδρίου μέσω sms από τα κεντρικά
 Συγχρόνως, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μεγάλος αριθμός μελών του κόμματος από τον Τομέα  της Αθήνας, αποχώρησε ύστερα από εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής, ενώ παραιτήθηκαν και εκλεγμένα στελέχη καταγγέλλοντας “παλαιοκομματικές” πρακτικές στην ανάδειξη στελεχών στις οργανώσεις.
 Εξάλλου, ο Κ. Λουλάκης, μέλος της Επιτροπής Ηρακλείου του Ποταμού, με ανάρτηση στις ομάδες μελών του κόμματος στο Facebook, καταγγέλλει με σκληρά λόγια τις “μεθοδεύσεις”, όπως υποστηρίζει, της κεντρικής ηγεσίας του κινήματος, προκειμένου να ελέγχει τις οργανώσεις.
Αποφάσισα να μην πάω να ψηφίσω στις εσωκομματικές τοπικές εκλογές τηςΔευτέρας 21/7/2014 για την εκλογή συντονιστών στην οργάνωση του Ηρακλείου για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Φυσικά και θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο, αλλά δε θα πάω να ψηφίσω.
Αυτό είναι μια συνειδητή απόφαση, έπειτα από πολύ ώριμη, επίπονη και επίμονησκέψη δική μου και συζήτηση με τον εαυτό μου. Ούτε έχει να κάνει με τα 3 άτομα που είναι υποψήφιοι συντονιστές. Μια χαρά παιδιά είναι.
Έχει να κάνει με τον αντιδημοκρατικό τρόπο που αποφάσισαν να αντιμετωπίζουντα κεντρικά της Αθήνας τις όποιες τοπικές επιτροπές και τους όποιους εκλεγμένουςτοπικούς συντονιστές. Θα κρίνονται λέει οι συντονιστές (πότε; όποτε θέλουν αυτοί προφανώς) και θα αλλάζουν αν δεν παράγουν έργο (με ποια κριτήρια άραγε;). Άρα ηόποια ψήφος/άποψη των μελών μιας τοπικής που ψήφισαν κάποιους συντονιστές, μπορεί να πεταχτεί στα σκουπίδια, επειδή απλά δεν αρέσει σε κάποιον ή σε κάποιους στα κεντρικά. Ε τότε ας διορίσουν τα κεντρικά αυτούς που θέλουν, να μημπαίνουμε και στη διαδικασία των εσωκομματικών/τοπικών εκλογών παρωδία ήμήπως κοροϊδία;
Αυτό φίλοι μου λέγεται επίφαση δημοκρατίας και δείχνει το είδος και την ποιότητατης δημοκρατίας που κάποιοι έχουν στο κεφάλι τους και θέλουν να φέρουν και στηχώρα μας (όποιον δεν τον γουστάρουμε τον καθαιρούμε-κάποτε τους σκότωναν ήτους εξόριζαν).
Αλλά σίγουρα είναι αρχή του φασισμού και κατάργηση της διαφορετικότητας καιτης ποικιλομορφίας της κοινωνίας μας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...