Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Aμα το΄χεις…το΄χεις. ! Όλοι... βολεύονται. Η Σακελλαρίου στον Όμιλο Λάτση !



Η Αναστασία Σακελλαρίου, γύρω από το όνομα της οποίας προκλήθηκε τεράστιος ντόρος, καθώς είχε συμπεριληφθεί στους 40 κατηγορούμενους για την υπόθεση των γκρίζων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προσελήφθη, από τον Όμιλο Λάτση.

Η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, έμπειρη σε δικαστικές περιπέτειες υπήρξε μεταξύ των προσώπων που σύμφωνα με την εισαγγελική εισήγηση έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Η αρμόδια εισαγγελική λειτουργός είχε ζητήσει από την κα Σακελλαρίου, αλλά και από άλλους, να λογοδοτήσουν για "Απιστία από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και μη, εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ".
Τελικά παραιτήθηκε από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ, εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός της.

Θεωρητικά, με όλο αυτό το παρελθόν θα μπορούσε να μην ενδιαφέρει τον όμιλο Λάτση. Σίγουρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει το γεγονός ότι η κα Σακελαρίου είχε αναπτύξει προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση Σαμαρά και η στενές αυτές σχέσεις είχαν πιστοποιηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, όταν το ΤΧΣ -ως μέτοχος των τραπεζών- διαχειρίστηκε το deal συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank, αφού προηγουμένως ο μεγαλομέτοχός της, Σπύρος Λάτσης, μεταπήδησε στην Εθνική με τη βοήθεια του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εγκαταλείποντας την τράπεζα του ομίλου του στην τύχη της.

Αφού αρχικά, η κα Σακελλαρίου θέλησε να βρεθεί σε κάποια θέση της Τράπεζας της Ελλάδος, υπό την προστασία του καλού της φίλου, Γιάννη Στουρνάρα, και αφού δεν τα κατάφερε - μιας και όπως έλεγε ο Γιάννης Στουρνάρας "Η Αναστασία δεν μπορεί να έρθει στην Τράπεζα της Ελλάδας όσο εκκρεμούν οι δικαστικές αποφάσεις σε βάρος της", κατέληξε, στον Όμιλο Λάτση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...