Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Τσίπρας με μία σατανική μπλόφα διευκολύνει τους νεοδημοκράτες και τους αντάρτες .



Με μία μεγάλη "διευκόλυνση" για την ψηφοφορία της Τετάρτης το Μέγαρο Μαξίμου  η κυβέρνηση επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για την ψήφιση των επόμενων μέτρων από αντάρτες και Νέα Δημοκρατία. Αφού μπλοφάρισε βάζοντας στο τραπέζι την φορολογία των αγροτών και τις πρόωρες συντάξεις που δεν ήταν μέσα στα προαπαιτούμενα , έρχεται τώρα ως μεγάλος συμβιβαστής να τους κάνει την χάρη και να μην τα κατεβάσει, για να ψηφίσουν τα υπόλοιπα, λέγοντας ότι οι ρυθμίσεις για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις καθώς και τις ρυθμίσεις για την φορολόγηση των αγροτών δεν θα έρθουν στη Βουλή την Τετάρτη αφού είναι δύο ζητήματα τα οποία είχαν προκαλέσει αντιδράσεις εκτός από την Αριστερή Πλατφόρμα, κάτι που είναι δεδομένο για το Μαξίμου, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία.
Ξέχασε όμως να πει ο προδότης Τσιπρας ότι  αυτός πρόσθεσε ως αίτημα την υιοθέτηση νομοσχεδίου για το μορατόριουμ της πρώτης κατοικίας, δηλαδή  κατάργηση του νόμου Κατσέλη,  για να εκβιάσει  και να δείξει στους καιροφυλακτούντες για υφαρπαγή τοκογλύφους…. πόσο καλός είναι  .
Όπως ανέφεραν οι προδότες του Μαξιμου  η ψηφοφορία στη Βουλή αφορά:
- Τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ο οποίος αποτελεί μείζονα αναμόρφωση των διαδικασιών και ρυθμίσεων για το σύστημα πολιτικής δικαιοσύνης και μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τη δικαστική διαδικασία και να μειώσει τα κόστη.
- Την ενσωμάτωση της οδηγίας BRRD, που αφορά την ασφάλεια των καταθέσεων, καθώς και την εξυγίανση των πιστωτικών ιδρυμάτων και των επιχειρήσεων επενδύσεων.
 Τέλος, τα δύο νομοσχέδια που σχετίζονται με τη φορολογία των αγροτών και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, θα υιοθετηθούν στο επόμενο πακέτο την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.
Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ  ευρωπαίος αξιωματούχος είπε ότι , τα νομοσχέδια για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τη φορολόγηση των αγροτών δεν περιλαμβάνονταν στα προαπαιτούμενα της Τετάρτης, 22 Ιουλίου, καρφώνοντας εν ψυχρώ τον προδότη.   Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι θεσμοί αυτή τη στιγμή εργάζονται με τις ελληνικές αρχές για τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που προκύπτουν από τη συμφωνία της συνόδου κορυφής της 12ης Ιουλίου, δηλαδή για την ψήφιση του κώδικα πολιτικής δικονομίας και την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας για την εξυγίανση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...