Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Κάθε σπίτι σε χέρια τραπεζίτη



Την υπερ – κατεπείγουσα διαδικασία θα ακολουθήσει και το δεύτερο πακέτο επώδυνων μέτρων προκειμένου να διεκδικήσει την έγκριση της Ολομέλειας της Βουλής.
Το νομοσχέδιο - γίγας των περίπου 970 σελίδων κατατέθηκε στη μια μετά τα μεσάνυχτα ενώ η συζήτηση και ψήφισή του σε επιτροπές και Ολομέλεια θα γίνει αύριο Τετάρτη προκειμένου  οι βουλευτές να μην το μελετήσουν και να το ψηφίσουν σαν ζώα.
Πάντως επειδή η προδοτοκυβερνηση ενδιαφέρεται για μας Αναστέλλεται η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και προσωπικών κρατήσεων, από 21 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση. Δηλαδή για δέκα ολόκληρες μέρες μπορούμε να το γιορτάσουμε επειδή θέλει να γίνουν με τον νέο νόμο που μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι θα γίνονται με την εμπορική, και όχι με την αντικειμενική αξία. Δηλαδή θα τα αρπάξουν  στο τσάμπα.   
Συγκεκριμένα, σε κοινή υπουργική απόφαση προβλέπεται η αναστολή από 21 Ιουλίου 2015 έως 31 Ιουλίου 2015 της διενέργειας κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων.
Για το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλεται η υποχρέωση έκδοσης και κατάθεσης, εκ μέρους των δικηγόρων ή των διαδίκων, γραμματίων καταβολής, δικαστικών ενσήμων, εισφορών, ή άλλων, πάσης φύσης, παραβόλων και εξόδων σχετικά με την άσκηση και εκδίκαση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων ενώπιον δικαστικών αρχών ή την εκπροσώπηση από συνήγορο ενώπιον αυτών.
Το θέμα είναι να περάσει η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να μειωθεί το ποσοστό των ιδιοκτητών.
Όπως όλα δείχνουν, η εντολή των δανειστών είναι να δημιουργηθεί μια bad bank η οποία θα λογοδοτεί απευθείας στον ΕΕΜ (Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό) της ΕΚΤ και η οποία θα εξετάζει κατά περίπτωση τον κάθε δανειολήπτη, ανάλογα με το περιουσιολόγιό του και τις μισθολογικές του απολαβές.

Όπως όλα δείχνουν, ο νόμος Κατσέλη με τον οποίο προστατεύονται χιλιάδες οικογένειες, βαίνει προς κατάργηση και πλέον η «κακή τράπεζα» θα αποφασίζει για την τύχη του κάθε δανειολήπτη στη λογική ανάλογων πρακτικών που είχαν εφαρμοστεί στην Ισπανία και στην Ιρλανδία, όπου οι δανειολήπτες μέσα σε ένα βράδυ έχαναν την κυριότητα των σπιτιών τους και από ιδιοκτήτες γίνονταν ενοικιαστές για να μην βρεθούν στο δρόμο ή αντάλλαζαν το σπίτι τους με ένα άλλο μικρότερης αξίας.

Τα «κόκκινα» δάνεια στην Ελλάδα υπολογίζονται σε περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ και όπως ισχυρίζονται οι δανειστές μας, η ΕΚΤ έχει δώσει εγγυήσεις 30 δισ.. και άλλα 89 δισ. μέσω ELA.

Τώρα, με εκβιαστικό τρόπο επιχειρούν να επιβάλλουν την πλήρη φτωχοποίηση του λαού με το πρόσχημα ότι πίσω από το νόμο Κατσέλη έχουν «κρυφτεί» και πρόσωπα που έχουν αρκετό χρήμα στις τράπεζες και παρόλα αυτά αρνούνται να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.




ΑΝΑΛΥΣΗ- ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Σ.Α! Γιατί και πώς ο Νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας αλυσοδένει τους πολίτες στις σχέσεις τους με τις Τράπεζες


 

Δεν μπορεί νομιμοποίησαν την εκχώριση της Εθνικής Κυριαρχίας και δεν υπάρχει έστω ένας δικαστής που τηρεί το Σύνταγμα!

 

Καλά ακόμη δεν πήρατε είδηση ότι το σύνταγμα καταργήθηκε;

Εμείς το ξαναλέμε. Κρύψετε  όσο μπορείτε ποιο πολλά εισοδήματα από την… Μέρκελ. Ίσως επιβιώσετε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχεις ρε ixnos. Από μένα πάντως θα πάρουν τα τέτοια μου. .Χαρτόκουτα θα βρω.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο ψηφίζονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω απάνθρωπα μέτρα και καμία σοβαρή κριτική ή αντίδραση από κανέναν!
Κατώτατη σύνταξη ΙΚΑ: Στα 180 ευρώ από τα 480 ευρώ που είναι σήμερα για όσους βγαίνουν στην σύνταξη από 01/07/2015. Αφορά 1 στους 2 που βγαίνουν στην σύνταξη.
Αναπηρική σύνταξη: Στα 87 ευρώ!!! μετά από εργατικό ατύχημα με 5 έτη εργασίας και 1500 ένσημα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...