Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ασφαλώς και αυτός θα είναι... υπέρ του ΝΑΙ



Παραιτήθηκε από εκτελεστικός Πρόεδρος των ΕΛΠΕ ο Στάθης Τσοτσορός  μετά την κατακραυγή για την αύξηση στον μισθό του κατά 110.000 ευρώ φτάνοντας συνολικά τις 280.000 ευρώ ετησίως.
Η παραίτηση αυτή πάντως δεν γνωρίζουμε αν συνεπάγεται και την ακύρωση της αύξησης των απολαβών του.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσοτσορός, έχει κερδίσει 200 εκατ. ευρώ από τις θητείες του στο Δ.Σ. του ALPH TV και του Ωνασείου. Συγκεκριμένα 130 εκ. ευρώ από τον κ. Κοντομηνά ο οποίος στη συνέχεια τον κατηγόρησε ότι μέσω θυγατρικών εταιρειών υπερτιμολογούσε ταινίες για τον σταθμό. Παράλληλα ο κ. Τσοτσορός από τη θητεία του στο Ωνάσειο κέρδισε άλλα 70 εκ. ευρώ.
Πάντως για το πρόσφατο «σκάνδαλο» της αύξησης του μισθού του στα ΕΛΠΕ την ώρα που η χώρα βουλιάζει στην οικονομική κρίση ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ενοχλημένος ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο κ. Λαφαζάνης δεν γνώριζε τίποτα για την αύξηση αυτή.
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΕΛΠΕ σχετικά με τον Στάθη Τσοτσορό:
«Ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ κ. Στάθης Τσοτσορός, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την αμοιβή του, ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα στις εταιρείες ΕΛΠΕ, ΕΚΟ και ΕΚ και από τις σχετικές αποδοχές που είχε εγκρίνει η ΓΣ των μετόχων της 25-6-2015. Παραμένει στο ΔΣ ως μη εκτελεστικός πρόεδρος.
Σημειώνει ότι οι αποδοχές στελεχών και εργαζομένων στα ΕΛΠΕ είναι από χρόνια καθορισμένες βάσει οργανογραμμάτων και εκτελουμένων καθηκόντων. Με βάση αυτές τις αρχές είχε οριστεί η προηγούμενη αμοιβή του ως εκτελεστικού προέδρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...