Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ασε μας ρε …καμαριέρη .



Πήγαινε να δεις εάν είναι στρωμένα τα …κρεβάτια που άφησε ο Λαμπράκης.

To άρθρο φέρει την υπογραφή της έκδοσης 
Σε στυλ ΒΙLD o ΨΥΧΑΡΗΣ επιτίθεται τώρα στον Πρωθυπουργό γράφοντας διάφορα για χρεοκοπία , οτι οδηγεί την χώρα σε εθνικό διχασμό , επικαλείται τις δηλώσεις Γιούνκερ  γρίφος και τον καλεί να συνεργαστεί εδώ και τώρα με τα άλλα κόμματα ! Δείτε το δημοσίευμα 

Η χώρα από τα μεσάνυχτα, μετά τη λήξη του προγράμματος και την μη πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ βρίσκεται και τυπικά σε καθεστώς χρεοκοπίας. Μπορεί όλες οι διαδικασίες να μην έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα, αλλά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής θα είναι καθοριστικό. Έστω και τώρα με τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, ο πρωθυπουργός πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει, τι επιδιώκει, τι ζητά από τους Έλληνες και τι διεκδικεί από τους ευρωπαίους. Δεν μπορεί ο κ.Τσίπρας να παίζει με το μέλλον της χώρας, να βλέπει την κατάσταση να επιδεινώνεται καθημερινά και να μη συνομιλεί παρά μόνο με όσους συμφωνούν μαζί του. Μπροστά στο εθνικό αδιέξοδο, οφείλει να συζητήσει με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να αναζητήσει την ελάχιστη δυνατή συναίνεση, για να διασωθεί ότι μπορεί ακόμα, όσο είναι καιρός.
Και  μπλα..μπλα…μπλα.  
Η αξιοπρέπεια που υποσχέθηκε στους Έλληνες, καταρρακώθηκε στις ουρές των ΑΤΜ και των σούπερ μάρκετ. Όσο είναι καιρός ας σώσει τουλάχιστον τη δική του αξιοπρέπεια, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος και διασφαλίζοντας το μέλλον της χώρας και των πολιτών της.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Και επειδή ο φόβος καταστρέφει τα ερμα, όπως λέμε τι έχουν τα ερμα και ψοφούν ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΛΙΝΚ.

Επιδοτούν τα «κρεβάτια του Λαμπράκη» τα ΕΣΠΑ

 

Να μετονομάσουμε την Ελλάδα σε μεγαριάδα μπας και δούμε κανα φράγκο στα ταμεία;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...