Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Να φύγουν οι εφιάλτες, πριν τους διώξουμε κλοτσηδόν.



Δεν αντέχουμε άλλο τους προδότες. Εάν βγούμε στους δρόμους θα το μετανιώσουν πικρά. Μην ξεχνούν ότι το καζάνι είναι έτοιμο να εκραγεί, και μαύρο φίδι που τους έφαγε. Θα χυθεί πολύ αίμα. Δεν καταλαβαίνουν οι προδότες ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή; Πριν μας κλείσουν τι σπίτι, θα κλείσουμε το δικό τους. Μην ελπίζουν ότι θα αυτοκτονήσουν όλοι οι Έλληνες.

 Την ανησυχία τους(!) για το ενδεχόμενο να μην συγκεντρωθεί πλειοψηφία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και να οδηγηθεί σε παραίτηση ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζουν και φοβούνται οι αρχηγοί της ΝΔ του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ! Όπως μάλιστα ενημερωθήκαμε πριν από λίγο υπήρξε συνάντησή τους στη Βουλή για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που δεν θέλουν να το ακούν αλλά και για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας και με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλες τις περιπτώσεις φαίνεται ότι οι τόνοι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ πέφτουν και μετά από συνεννόηση των δυο κομμάτων δεν θα μιλήσουν σήμερα στη Βουλή ο Α. Τσίπρας και ο Ε. Μεϊμαράκης. Η πληροφορία είναι πολύ σοβαρή και μας ήρθε πριν από λίγο από το Μαξίμου γι αυτό τη δημοσιεύει το Fimotro. Εάν ο Α. Τσίπρας χάσει απόψε τη δεδηλωμένη των 151 βουλευτών από το άθροισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, άσχετα τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων που θα βοηθήσουν να περάσει η συμφωνία, θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός! Εάν βέβαια το χαρτί της παραίτησης έπεσε από την πλευρά του πρωθυπουργού για να πιεστούν οι βουλευτές τους είναι επίσης κάτι που θα φανεί σε περίπου δυο ώρες.



Ατ Προδοσα ΔΕΝ θ μενη τιμρητη!!!




Η χειρότερη ξεφτίλα βέβαια είναι που ο Σύριζα παραμένει στη Βουλή να ψηφίσει μνημόνιο ενώ έξω κόσμος τρώει ξύλο δακρυγόνα...

Θα έρθει η ώρα της κάλπης και  θα σας γαμίσουμε .Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...