Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Αν δεις καράβι στο βουνό, μουνί θα το' χει σύρει.



Το δηλώνουμε ότι άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα.. Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας είχαν το είχαν επιβάλλει, είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου
«Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή...» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
«Το δηλώνουμε ότι άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα (...) Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας είχαν το είχαν επιβάλλει» παρατήρησε η υπουργός, αφήνοντας αιχμές για τον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Δεν είναι κακό οι απεργίες του λαού, δεν είναι κακό να κατεβεί σε απεργία ο λαός, και εμείς συμφωνούμε, και εμείς θεωρούμε ότι έχουμε το σύνολο του λαού μαζί μας τεράστιες πλειοψηφίες, ενώ οι άλλες κυβερνήσεις είχαν απέναντι τους το λαό, εμπόδιζαν τις απεργίες» σχολίασε.
Όμως  αφού το 70% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση Palmos Analysis που δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών» φέρεται να τάσσεται υπέρ της συμφωνίας με σκληρούς όρους (το 63% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και το 89% όσων ψηφίζουν Ν.Δ.), ενώ υπέρ της εξόδου από το ευρώ και της χρεοκοπίας τάσσεται το 24%, πολύ καλά κάνει και μας τρολάρει. Και σφαλιάρες να μας ρίξει…. τα κεφάλια μέσα. .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...