Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μας θέλει …χρεοκοπημένους… στο…ευρώ



Επίθεση στην κυβέρνηση για την απόφασή της να προχωρήσει στο μοιραίο λάθος του δημοψηφίσματος εξαπέλυσε ένας εκ των ξεπουλημένων ο Σαμαροπροδότης, χαρακτηρίζοντας το δημοψήφισμα παρωδία. Ο πρόεδρος της ΝΔ... υποστήριξε ότι η χώρα χρεοκόπησε με ευθύνη του πρωθυπουργού και ζήτησε από τους πολίτες να ψηφιστεί το "ΝΑΙ" για να μείνει η χώρα στο Ευρώ.




Ο καραγκιόζης ελπίζει ότι μπορεί να ξαναπάρει την διακυβέρνηση της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το διαβασες αυτο;
"H πιθανή συμβολή της Ελλάδας στην παγκόσμια οικονομική κατάρρευση" του λιακοπουλου

((...Αν δεν τα βρουν, η Ελλάδα θα μπορούσε να αναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη και τότε θα ερχότανε το ισοδύναμο του« χρηματικού Αρμαγεδδώνα » στην Ευρώπη, το ευρώ θα καταρρεύσει και τρισεκατομμύρια δολαρίων σε παράγωγα θα είναι σε κίνδυνο.

Πόσα τρισεκατομμύρια; Σύμφωνα με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, περισσότερα από 24.000 δισεκατομμυρίων (24 τρις) δολάρια σε παράγωγα συναλλάγματος είναι συνδεδεμένα με την αξία του ευρώ.
Αν λάβουμε υπόψη ότι το χρέος των ΗΠΑ είναι περίπου 20 τρις δολάρια, καταλαβαίνετε για τι πράγμα συζητάμε.

Η Ελλάδα έχει ήδη εδώ και πέντε χρόνια διαφημιστεί και προπαγανδιστεί στη συνείδηση του παγκόσμιου πληθυσμού,
σαν η χώρα που είναι υπεύθυνη για την τυχόν παγκόσμια κατάρρευση.

Ακούγεται αστείο, αλλά η "Ψωροκώσταινα", είναι μέρος πολύ επικίνδυνο, σύμφωνα με τους παγκόσμιους εξουσιαστές και οι Έλληνες πρέπει να μπούνε στο υποσυνείδητο του παγκόσμιου πληθυσμού σαν εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά τους, που θα οφείλονται στην παγκόσμια οικονομική κατάρρευση...))

http://www.prisonplanet.gr/%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/90608-h-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...