Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τσιπρα : Εάν αγαπάς έστω και στο ελάχιστο την χώρα που γεννήθηκες και μεγάλωσες σήκω φύγε τώρα.



Επειδή δεν σε θέλουν στην Ευρώπη γιατί ήθελες να τους  κάνεις μαγκιές χωρίς να είσαι, καταστρέφουν την χώρα, και τιμωρούν απάνθρωπα όλους τους Έλληνες .

Βγήκε λοιπόν ο μεγαλύτερος ξεπουλητής όλων των εποχών αφού μας έκανε να νοσταλγήσουμε ακόμη και τον ..Σαμαρά βγήκε να μας πει τι; 

Πως παραχώρησε τα πάντα γιατι τον....πίεσαν; Εαν δεν αντέχει την πίεση να πάει να πιέσει την Περιστέρα. 

Δεν υπάρχει ακόμα πρόγραμμα - γέφυρα γιατί «κάποιοι το εμποδίζουν»

«Δεν θα δραπετεύσω από τις ευθύνες μου και θα προσπαθήσω να υλοποιήσω το πολιτικό μου σχέδιο σε βάθος τετραετίας, μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.
Η χώρα δεν διαθέτει συναλλαγματικά αποθέματα για να στηρίξει εθνικό νόμισμα, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και υποστήριξε ότι ένα νέο νόμισμα θα είχε δραματική υποτίμηση. Aπό όσους συνάντησα και μίλησα διεθνώς,κανείς δεν μου είπε ότι θα με στηρίξει για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Αναφερόμενος στον κ. Σόιμπλε, ανέφερε ότι η λογική του οδηγούσε σε συναινετική έξοδο από το ευρώ, σχέδιο που όπως είπε ο Πρωθυπουργός, ήταν γνωστό από τον Μάρτιο. «Το συναινετικό Grexit θα σήμαινε και μνημόνιο και δραχμή» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κρυφό σχέδιο, ούτε σχέδιο εξόδου από το ευρώ.
Όπως σημείωσε ο Πρωθυπουργός, ζήτησε να υπάρξει μία ανάλυση των επιπτώσεων του Grexit, την οποία, όταν διάβασε, διαπίστωσε ότι η έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί εναλλακτική.
Ερωτηθείς για τον αν προτίθεται να προσφύγει στις κάλπες, επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να δραπετεύσει από τις ευθύνες του, ωστόσο τόνισε ότι το ενδεχόμενο εκλογών θα εξαρτηθεί από τις διεργασίες της συγκυβέρνησης και από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία«Πριν προχωρήσω στις απαραίτητες διαδικασίες, πρέπει να διασφαλίσω ότι η επιλογή που έκανα χθες θα οριστικοποιηθεί».
χαρακτήρισε υπεραρκετά τα 25 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες είναι συνάρτηση του πότε θα έχουμε την τελική κύρωση της συμφωνίας είπε και έκανε λόγο για σταδιακή επαναφορά της κανονικότητας.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αριστερος και να αγαπά την χώρα του δεν γίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη στα βρωμοκουμουνια και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...