Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Άλλος ένας για υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ



Ακόμα και σήμερα που ο τόπος γύρισε σελίδα, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Α. Σαμαρά, την (υποτίθεται) κεντροδεξιά εκπροσωπούν στα κανάλια ο ακροδεξιός Βορίδης και ο πρώην ΠΑΣΟΚος, πρώην ΔΗΜΑΡίτης και... πρώην γενικώς, Β. Οικονόμου! Ο Βορίδης την ίδια ώρα που συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ξεδιπλώνει τις πολιτικές του φιλοδοξίες για την αρχηγία της ΝΔ!!! Έχουν βαλθεί να διαλύσουν τον πολιτικό χώρο της κεντροδεξιάς. Απίστευτη κατάντια για την ιστορική παράταξη του Κων/νου Καραμανλή.
Το είδαμε και αυτό. Τον Πέτρο Τατούλη να δηλώνει πως τον ενδιαφέρει να γίνει αρχηγός της ΝΔ! Ο ίδιος ομολόγησε ότι θέλει να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ και ας πέρασε από το ΠΑΣΟΚ και παλαιότερα από το ΕΚΚΕ! Εμείς προτείνουμε απέναντι στον Τατούλη να κατέβουν υποψήφιοι ο... Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ζαγοράκης και ο Πανίκας Ψωμιάδης! Αν θυμηθούμε και άλλους τέτοιους... σοβαρούς θα τους αναφέρουμε στην πορεία!...

Δένδιας: Θα το σκεφτώ αν με καλύπτει η πολιτική πρόταση της ΝΔ

«Εάν η πολιτική πρόταση της ΝΔ με καλύπτει θα μπορούσα να το σκεφτώ, αν θα την εκφράσω», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, αφήνοντας και αυτός ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.



Στην κούρσα δεν αποκλείεται να προστεθεί και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που έχει ευθείες αναφορές στον Κώστα Καραμανλή.
Πιέσεις να ριχτεί στη μάχη δέχεται και ο περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Νέος από πολιτική οικογένεια, με αποδοχή και εκτός των κομματικών ορίων της παράταξης θα αποτελούσε λύση μακράς πνοής.
Κεφαλογιάννη και Βαρβιτσιώτης το σκέφτονται. Η Όλγα από παλιά πολιτική οικογένεια και ισχυρές επιχειρηματικές πλάτες έχει εδώ και καιρό καλλιεργήσει αρχηγικό προφίλ μετά την επιτυχημένη της παρουσία στο Υπουργείο Τουρισμού. Σκέψεις κάνει και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει παρούσα!
Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε στενό της φίλο, θα διεκδικήσει την ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας!
 



 

Για να δούμε τώρα Άδωνι, θα τιμήσεις αυτή τη φορά την υπόσχεση και θα το κλείσεις το μαγαζί;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ-Μου προτειναν να γινω προεδροs τηs ΝΔ!!!!
Προτασειs για να θεσει υποψηφιοτητα για την προεδρεια τηs Νεαs Δημοκρατιαs ισχυριζεται πωs εχει δεχθει το στελεχοs του ΛΑΟΣ Κωσταs Αιβαλιωτηs.Ο ιδιοs εγραψε στον προσωπικο του λογαριασμο στο twiter.Ευχαριστω τα στελεχη τηs ΝΔ που μου προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs προεδροs τηs ΝΔ αν και εφοσον ανοιξει η σχετικη διαδικασια ομωs...ομωs νομιζω οτι πιο ευκολα θα δουμε αρειανουs στην πλατεια κλαυθμωνοs παρα τον κ.Σαμαρα να ανοιγει την διαδικασια εκλογηs νεου αρχηγου...Ομωs 39 παλιοι συναγωνιστεs τηs ΝΔ προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs προεδροs τηs ΝΔ ρωτησαν το Κολλεγιο Αθηνων τουs γονουs και τα τζακια;;;;;προεδρε να μην ξεχασειs το απολυτηριο στρατου και προσοχη στα πτηνα ειδεs τι επαθε ο αλλοs προεδροs που τον καταχεσε το περιστερι τον νου σου πρρρρρροεδρε....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...