Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γιατί να πιστέψω αυτούς τους ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ κλέφτες και προδότες; Eγιναν έντιμοι και πατριώτες ξαφνικά ;



Από τον Καραμανλη, Σαμαρά , τον Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Μητσοτάκη, μέχρι τους πούστηδες ενός και εκτός εισαγωγικών  … Βαλιαννάτο, Ψινακη, Καμινη, Μπουτάρη, προσπαθούν να με πείσουν με ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ δηλώσεων και μηνυμάτων   πόσο καλό είναι… να σκάψεις τον Τάφο σου. Οι μόνοι που δεν μιλούν γιατί δεν μπορούν είναι οι χιλιάδες αυτοκτονημένοι - θύματα τους, και τα εκατομμύρια των πεινασμένων ,αστέγων και κατεστραμμένων από τις κατά καιρούς πολιτικές επιλογές τους. Οι άλλοι «μουγκοί» είναι η διαπλοκή που πάντα βάζει μπροστά τους αιχμάλωτους τους αντ΄αυτου. Είδατε ποτέ Βαρδινογιαννηδες η ΚοκκαλοΜπομπολεους να κάνουν δηλώσεις;

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει κατά καιρούς πάρει έστω ένα «κομματάκι» από δημόσιο χρήμα προσφέροντας ασφαλώς τις υπηρεσίες του για την καλύτερη λειτούργει του και για την εύρυθμη λειτουργία του που να μην κάνει την «δήλωση μετάνοιας» με του ΝΑΙ.

Όλοι ξαφνικά οι πολίτες διαμαρτυρόμενοι πριν, έγιναν λάτρεις των δεσμωτών τους, με δύο όμως  …απαιτήσεις  . Να τους σφίξουν λιγότερο τις αλυσίδες στην γαλέρα που κωπηλατούν  για να καταφέρουν να τις αντέξουν τα επόμενα  χρόνια, και να… διαλέξουν το μέγεθος αυτών .    

Όμως  εγώ ο «αιώνιος κωπήλατης» ΠΑΡΑ τις εγκεφαλικές αλυσίδες που μου φορούν τα Μ.Μ.Ε του καίσαρα  δεν μπορώ πλέον να πράξω το ίδιο ούτε με τον ύπαρχο της γαλέρας, που μου βαρά το τύμπανο για να τραβώ κουπί στην ΝΑΥΑΓΙΣΜΕΝΗ ελληνική γαλέρα, αφού έχω πλέον επιλογή.
  Όταν βλέπω ποιοι είναι μετά μανίας υπέρ του ΝΑΙ  δεν χρειάζεται κανένας Τσιπρας να μου πει τι να ψηφίσω .Τι δουλειά έχω εγώ ο απλός «κωπηλάτης» με αυτά τα αιώνια σαρκοφάγα τρωκτικά που τρέφονται από  της σάρκες της δημοκρατίας. Τι δουλειά έχω εγώ με τους κηφήνες που τρέφονται  από τα δημόσια ταμεία που παλεύουν απεγνωσμένα να γεμίσουν οι «εργάτριες» . Δεν θα γίνω άλλος ένας «αυτόχειρας» επειδή, τα διαπλεκόμουνα με βομβαρδίζουν νυχθημερόν με την επιθυμία τους για ΝΑΙ κοντεύοντας να με κάνουν να αποκτήσω το σύνδρομο της Στοκχόλμης.
Την Κυριακή θα φανεί εάν είχε δίκιο ο Πάγκαλος με το «μαζί τα φάγαμε». Είναι η ώρα της καταμέτρησης των «πεινασμένων», και των χορτάτων .
Όλοι οι λάτρεις του ΝΑΙ πολιτικοί, μας  έχουν εξαπατήσει τόσες φόρες, που δεν πρέπει  να τους εμπιστευτούμε πάλι  . Είναι οι ίδιοι εξαπατητές που έλεγαν μετά μανίας  στους Κυπρίους να ψηφίσουν ΝΑΙ στο Κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ με τα ίδια λόγια και παραδείγματα, διότι την δευτέρα  μετά το δημοψήφισμα εάν ψήφιζαν ΟΧΙ  δεν θα υπήρχε κράτος, δεν θα είχαν πετρέλαιο, φάρμακα, μακαρόνια πατάτες  κ.α.
 Τα ίδια σχεδόν μας λένε τώρα .Δεν έχουν καθόλου φαντασία . Άσε που μιλούν τα ζόμπι για δραχμή κ.α.
 Το καλύτερο πάντως είναι ότι  με το ΟΧΙ λένε ότι θα μας πετάξουν έξω από… την Ευρώπη ΜΑΣ .
Ποιοι; Oι γότθοι, οι..Οστρογότθοι, οι Βησιγότθοι ;
 Εάν υπάρχει Ευρώπη με την σημερινή της μορφή είναι γιατί εμείς σταματήσαμε τους Πέρσες στον Μαραθώνα ,την Σαλαμίνα, τις Θερμοπύλες και αλλού. Κάνεις δεν ξέρει πως θα ήταν σήμερα. Όταν αυτοί έκοβαν ξύλα όλη την μέρα για να ζεσταθούν την νύχτα στις σπηλιές τους, εμείς πολεμούσαμε για την Ευρώπη. Να καταλάβουν καλά ένα πράγμα.  Θέλουν πολλές εκατονταετίες για να βάλουν στην σπηλιά τους το ελεύθερο πνεύμα του πραγματικού Έλληνα, γιατί έχουμε και τις «επιμιξίες» μας .Έχουν φροντίσει για αυτές, οι κατά αιώνες κατακτητές - επικυρίαρχοι  μας για «καλύτερο έλεγχο».

 

 

Πάνω από 300 πανεπιστημιακοί φωνάζουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους “ΟΧΙ” στην λιτότητα – Εσύ τι θα ψηφίσεις την Κυριακή; 

 

ΨΕΜΑΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ) 

 

Kαι οι εργατοπατέρες των τραπεζών λένε ... NAI Τι δεν καταλαβαίνεις ! 

 

Η ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

 

 Ο Σαμαράς κάλεσε τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής να ψηφίσουν ΝΑΙ. Αυτός δεν ήταν που έλεγε "στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια να τους γαμήσει" επειδή έχανε ψήφους από ομοϊδεάτες;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...