Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Oι Έλληνες απλά εμπιστεύονται τον ΤΣΙΠΡΑ.



Όχι ότι σαν μάγος θα τους λύσει αμέσως τα προβλήματα τους, όχι ότι αμέσως θα καταργήσει τα μνημόνια, όχι απλά ότι αμέσως θα επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στο πρότερο καθεστώς, αλλά ότι είναι έντιμος, νέος, άφθαρτος, και δεν θα τους πουλήσει. Όταν βλέπουν από την άλλη πλευρά τους γνωστούς δολοφόνους του έθνους και τους πολιτικούς χαμαιλέοντες, λογικά θα πουν τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς που με ταπείνωσαν, με διέλυσαν ως οικογένεια, μου υφάρπαξαν την περιουσία μου, και γενικά μου διατάραξαν την κοινωνική μου γαλήνη.
Λένε ότι εξαγριώθηκε η Κομαντατουρ από το ΟΧΙ ,αλλά εμείς δεν είμαστε Εβραίοι για να μας στείλει στο ..Άουσβιτς .
Η ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΝΤΟΡΑ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΌΤΗ ΣΑΜΑΡΑ  και του ζήτησε την παραίτηση του με την ταυτόχρονη  δική της οπισθοδρόμηση .
 Ξέρετε πότε κατάλαβαν την ζημία που τους κάνουν οι χαμαιλέοντες και τα πολιτικά ζόμπι στην υπόθεση πλύση εγκεφάλου για το ΝΑΙ; Την παρασκευή το βράδυ, και για αυτό δεν υπήρχαν πολιτικοί  να μιλήσουν στην συγκέντρωση τους στο καλλιμάρμαρο. Εκεί καταλάβαμε ότι γνωρίζουν την πατάτα που έκαναν.
Η ουσία είναι μια. Με αυτά τα γερμανόδουλα σκουπίδια όποιος ασχοληθεί χάνει και την αξία του. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι βάζουν το ιδίων όφελος πάνω από την πατρίδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο πράκτωρ Τάσος Τέλογλου στην εκπομπή του Star, το Βερολίνο "βράζει" από την απόφαση για το ΟΧΙ και οι Γερμανοί θα εισηγηθούν  στα κεντρικά όργανα την ενεργοποίηση των διαδικασιών που προβλέπονταν για το ενδεχόμενο αυτό, δηλαδή να ζητήσουν να γίνουν άμεσα απαιτητά τα δάνεια του EFSF αλλά και να μην δοθεί βοήθεια από τον ELA.

 

Δεν υπάρχει προηγούμενο Σε ολο τον πλανήτη πρώτο θέμα το ΟΧΙ στα μέσα ενημέρωσης .

 

 ΕΠΙΚΗ δήλωση Φάρατζ: “Φανταστικό το θάρρος των Ελλήνων απέναντι στο bullying των Βρυξελλών” 

 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από τις δηλώσεις του προέδρου των Γερμανικών Τραπεζών: “Οι Έλληνες παραβίασαν τους κανόνες του ΝΑΙ σε όλα  γιαυτό πρέπει να φύγει από την…. Ευρώπη …τους. …”

 

Financial Times: Ο Σόιμπλε επιμένει -Η Ελλάδα δεν μένει στο ευρώ με τον Τσίπρα πρωθυπουργό

Θα τον προσκυνήσεις ναζιστόμουτρο και θα πεις και ένα ..ρεμπέτικο.

 

Liberation: Σεισμός στην Ευρώπη από το «Οχι» του Δία


Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία μετά το βροντερό «Οχι» στο δημοψήφισμα

Ξύδι.

Γκάμπριελ: O Τσίπρας έκοψε και τις τελευταίες (Ναζιστικές) γέφυρες με την Ευρώπη

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...