Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τους πήρε ο πόνος τους αρχιλήσταρχους.



Αφού αγαπούν τόσο πολύ τον τόπο και τους πολίτες ας σταματήσουν να ζητάνε από τους Έλληνες τριπλάσια και τετραπλάσια από ότι παίρνουν για τους ξένους και ας αφήσουν τα αντισυνταγματικά τερτίπια. Αρκετά έχουν βρωμίσει τις περιοχές με τις «δημοτικές» ομπρέλες και το πλαστικό τους.  Έχουν καταντήσει τόσο αηδία οι αρχιφοροφυγάδες κωλοξενοδόχοι, που συμφέρει να πας διακοπές στην Κρήτη, μέσω Αγγλίας.  

Προτάσεις για την τουριστική αξιοποίηση αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και για την προστασία του περιβάλλοντος  στις περιοχές του Μπάλου και του Ελαφονησίου κατέθεσε, προς τις δημοτικές Αρχές Κισσάμου και Κανδάνου - Σελίνου, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.
   Μεταξύ των προτάσεων είναι και η καθιέρωση εισόδου 10 ευρώ σε Ελαφονήσι και Μπάλο για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας και περιποίησης των δύο περιοχών που παρουσιάζουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.
   Η Ένωση ξενοδόχων προτείνει, επίσης, την πλήρη απαγόρευση εισόδου σε τροχόσπιτα και σε ελεύθερη κατασκήνωση στις δύο περιοχές, ενώ, σύμφωνα με την Ένωση, το προσωπικό που θα προσλαμβάνεται για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα πρέπει να γνωρίζει άριστα αγγλικά και το ωράριό του θα πρέπει να καταμερίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τουλάχιστον ένα δωδεκάωρο.
   «Είναι ευθύνη μας να προστατεύσουμε τις συγκεκριμένες περιοχές, δεδομένου ότι αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες μας και μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη όλης της Κρήτης» επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο οικονομικών χρειάζεται 10.000 ελεγκτές εφοριακούς να ελέγχει τουριστικούς προορισμούς.Από χιλιους να αποβιβάσει σε Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Μύκονο, Χαλκιδική, Χίο, Μυτιλήνη και από 50-100 στους υπόλοιπους τουριστικούς προορισμούς.
Τα επαγγέλματα που κινούνται γύρω από τον τουρισμό μόνο το καλοκαίρι μπορούν να αποφέρουν έσοδα από ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος πάνω από 20 δις.
Το ΑΕΠ που υπάρχει στην Παραοικονομία του Τουρισμού θα εκτοξεύσει το πραγματικοςπανω από 50 δις. Εγω στην Πρέβεζα βρίσκομαι και δεν κόβει κανένας απόδειξη.Μόνο η Πάργα πρέπει να εχει 1 εκατομμύριο φοροδιαφυγηετη μέρα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...