Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Φωτιά στ’ αμπάρια του Ελ. Βενιζελος



Δραματικές ώρες βίωσαν πάνω από 1.000 επιβαίνοντες του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» (875 επιβάτες και 140 άτομα πλήρωμα), στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι της κρουαζιέρας στον Πειραιά στην ακτή Ξαβερίου, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα. Η φωτιά που εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα στο γκαράζ του, ενώ βρισκόταν με 875 επιβάτες 8 ναυτικά μίλια ανοικτά της νησίδας του Αγ. Γεωργίου.
Σαράντα λεπτά μετά τον απόπλου του πλοίου ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών από το πλαϊνό μέρος του πλοίου με σκάλα και με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το πλοίο.
Πολλοί από τους επιβάτες με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να καταλύσουν σε ξενοδοχεία, ενώ το δρομολόγιο του Ελευθέριος Βενιζέλος θα γίνει αργότερα σήμερα το πρωί από άλλο πλοίο που θα το αντικαταστήσει.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» – ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ 1016 ΑΤΟΜΑ



Ολονύχτιο θρίλερ για 875 επιβάτες του πλοίου Βενιζέλος

 
Κάποια στιγμή θα αρπάξει φωτιά μεσοπέλαγα στο γκαράζ μια από τις πλωτές νεκροφόρες που τις ονομάζουν κλειστού τύπου ,και μη έχοντας χαμηλά πόρτα εξόδου παρά μόνο από την πίσω μπουκαπόρτα, θα καούν όλοι σαν τα ποντίκια, θα πέφτουν από τα πανύψηλα καταστρώματα στην θάλασσα, με το ίδιο αποτέλεσμα.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει σε περιπτωση συγκρουσης και εισροη υδατων. Οπως το εγραωες, πλωτη νεκροφορα κλειστου τυπου. Μια φορα το επισκεφτηκα και ξεναγηθηκα λιγο στα κυριοτερα σημεια του και η πρωτη σκεψη ηταν "αντε να βγεις απο εδω σε περιπτωση εκτακτης αναγκης"
Ασε που εχει γινει φυσαρμονικα σε πολλα σημεια του καταστρωματος και τα εχουν κρυψει με παχιες μοκετες.
φρεσκος αερας δεν υπαρχει, ολα εξαρτωνται απο τα κλιματιστικα, μια ανακυκλωσιμη αρρωστεια, απορω πως διαολο μπορουν και εργαζονται εκει χρονια ολοκληρα τα ιδια ατομα. Πειραματοζωα χρηματος και αν τους το πεις θα παιξεις και ξυλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...