Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Mε τι τους αντάλλαξε ο Ερντογάν;



Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τα «λύτρα».
Tουρκικό δικαστήριο άφησε ελεύθερους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εν αναμονή της δίκης τους μετά από 168 ημέρες, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, επικαλούμενος τους δικηγόρους των δύο, ο Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, θα μεταφερθούν άμεσα σε τμήμα επαναπροώθησης μεταναστών και τις επόμενες ώρες, θα φτάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και θα επιστρέψουν στη χώρα μας.
Είχαν προηγηθεί απανωτά αιτήματα αποφυλάκισης από τους δικηγόρους των δύο στρατιωτικών τα οποία και η Τουρκική Δικαιοσύνη απέρριπτε συνεχώς.
Την απόφαση έλαβε δικαστήριο της Αδριανούπολης στην Τουρκία όπου ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης βρισκόταν κρατούμενοι σε φυλακή της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο είχαν συλληφθεί από Τούρκους στρατιώτες την 1η Μαρτίου στις Καστανιές Έβρου.
Είχαν προηγηθεί απανωτά αιτήματα αποφυλάκισης από τους δικηγόρους των δύο στρατιωτικών τα οποία και η Τουρκική Δικαιοσύνη απέρριπτε συνεχώς.
Πιθανότατα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αφεθούν αύριο ελεύθεροι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σουλτάνος τίποτα δεν δίνει τσάμπα στους ραγιάδες. Το αντάλλαγμα πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλο και όπως πάντα θα το μάθουμε αργά.

Ανώνυμος είπε...

Όλα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και ουδείς δε ξέρει το χοντρό παιχνίδι που παίζεται! Ούτε οι διάφοροι blockers ούτε καν οι ειδικοί διεθνολογοι! Όλα έρχονται στο φως με τον καιρό! Μη ακούτε και διαβάζετε τον κάθε παπαρα που το παίζει γεωπολιτικός αναλυτής.

Ανώνυμος είπε...

Στην καλύτερη περίπτωση κανένα νησι...στη χειρότερη τα Δωδεκανησα....

Πλάκα με αυτούς που μας κυβερνούν όλα είναι πιθανα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...