Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Χάλκινος ο Πετρούνιας


Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε την προσπάθειά του προτελευταίος και αφού ήδη είχαν προηγηθεί οι μεγάλοι του αντίπαλοι Χάο Γιου και Λιου Γιανγκ οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 15.300 και 15.500 αντίστοιχα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε το πρόγραμμά του άψογα αλλά στην έξοδό του έκανε ένα μικρό βηματάκι το οποίο του κόστισε το χρυσό καθώς βαθμολογήθηκε με 15.200.

Έτσι έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τους δύο Κινέζους συναθλητές του.

 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρησατε κατι; Κανεις δεν μπορει να καταβαλλει τη Θεικη Προνοια. Τι εννοω;
Ετοιμαζαν φιεστα για τους Αντετοκουμπο, δεν υποτιμω αυτα τα παιδια γιατι ειναι παναξια, για τους κυβερνωντες αναφερομαι και τα αλλα λοιπα αποκομματα του δημοκρατικου τους τοξου.

Και τους ηρθαν απανωτες σφαλιαρες απο απληρωτα παραμελλημενα και ξεχασμενα Ελληνοπουλα των οποιων οι επιτυχιες τους στο Τοκυο εκπαραθυρωσαν το σχεδιο των πωλητικων και συναμμα εξευτελισαν το πολιτικο συστημα.

Ο κοσμος με μιας στραφηκε με ΔΕΟΣ σε αυτα τα παιδια, τα παιδια του μοχθου της διπλανης πορτας, ξεχαστηκαν οι πολυεκατομμυριουχοι Αντετοκουμπο πανε και οι πολυεκατομμυριουχοι Τσιτσιπας και Σακκαρη με τα τερτιπια τους για το εθνοσημο.
Στο Μονακο για να συνελθουν τα πολυπροβεβλημενα παιδια του συστηματος αλλα ΟΛΟΙ εμεις προτιμησαμε ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΚΟΥ γιατι μεχρι εκει αντεχει και η δικη μας τσεπη...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!
Αντίθετα
https://www.euroleague.net/news/voices/2014-2015/vladimir-stankovic/i/5qjfvrp5rf4ympds/petar-naumoski-the-macedonian-pearl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...