Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Εισέπραξε ....τις μηνιαίες φάπες.

Αλέξης Κούγιας: Ο Αχιλλέας Μπέος με χτύπησε στο κεφάλι, είπε ότι είμαι «ρουφιάνος της αστυνομίας»

«Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στην Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομα του είναι Αχιλλέας ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιό του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το «γνωστό» σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο «άτομο» που έχει δυσφημίσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε Δήμαρχο.

 «Μαζί του για να μην έχω την δυνατότητα να αντιδράσω είχε δύο φουσκωτούς μπράβους οι οποίοι με ακινητοποίησαν μπροστά στα μάτια έντρομων οικογενειών που ήταν εκεί με τα παιδιά τους.Συγχρόνως με εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις και με συκοφαντούσε ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά είμαι ρουφιάνος της αστυνομίας».

 

Μπέος: «Σιγά μην χρειάζομαι μπράβους για να δείρω τον Κούγια!»

Ο Μπέος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αρνήθηκε ότι επιστράτευσε μπράβους για να ξυλοκοπήσει τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν χρειάζεται μπράβους για να ρίξει δυο χαστούκια στον Αλέκο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας, και προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του) διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνά τους.

Αλίμονο σε μένα αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δυο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο…

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος της καρπαζιας ουτε ο Τζανετακος δεν εχει φαει τσες φαπες απο τον Κωνστανταρα

Ανώνυμος είπε...

ποιο ειναι πιο αψηλο;;;
α)ο αλεκοs φαπαs μοντελοπνιχτηs;
β)το ψηλοτακουνο κοντοκλωτσι τσι βγαινιωs;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...